Terugblik 2017

Vrijdag 29 december, de laatste vrijdag van 2017. Een goed moment om dan even terug te blikken op de terugblikken van afgelopen jaar. Dat doen we per maand, aan de and van een foto of een aantal foto’s. Kijk je nog even mee naar ons 2017?

Januari

A wilde voor haar verjaardag een taart in het thema van Harry Potter. Dus Hanneke maakte dit ontzettend mooie exemplaar.Dat wordt in 2018 niet te overtreffen ;)

Februari

Daar ging hij dan. Eindelijk mocht hij zelf naar school. Spannend hoor! Maar hij heeft het nu zo naar zijn zin op school

Maart


Deze maand stond er een uitstapje naar Rome op het programma. Een heerlijke reis naar een geweldige stad. En behalve oude gebouwen en kerken, hoor je in Italie ook ijs en pizza te eten!

April


We brachten een bezoek aan de prachtig versierde auto’s van de bloemencorso. Ook een beetje jeugdsentiment, want dat deden we vroeger thuis ook altijd. En een teken dat het mooie weer er aan komt, ook al stonden we nog te koukleumen langs de weg.

Mei


In mei maakte deze dame voor het eerst kennis met de middelbare school. Een spannend moment tussen alle andere spannende groep 8 dingen.

Juni


Traditioneel staat eind juni in het teken van de kermis. Natuurlijk hoort daar een enorme suikerspin bij aan het einde van het bezoek. Als de magen dat nog handelen na al het vliegen en draaien.

Juli


Nog een tiener erbij! A werd 10 en dat vierde ze op school met deze leuke traktatie.

Augustus


Zo in de laatste week van een heerlijke zomervakantie, brak A haar arm. Tja een dieptepunt tussen de hoogtepunten hoort ook bij dit jaar.

September


De scholen beginnen hier weer. En dat betekent dat A nu echt naar de middelbare school mocht. Een hele stap!

Oktober


Dacht je dat verkleden na de basisschool over was. Nee op de middelbare school gingen ze helemaal in stijl. Het thema was onderwater.
Een zeemeerminnenoutfit was het resultaat van uren geduld.

November


We maakten eindelijk de overstap naar ons eigen domein. Nog steeds klopt niet alles. Dat noemen ze tijdgebrek. Maar we schieten op!

December


Omdat ze zo goed gelukt zijn, mogen de surpises natuurlijk ook niet ontbreken in dit overzicht. Zowel de taart als de hond werden door de ontvangers ontzettend gewaardeerd weten we nu. En dat is toch eigenlijk het mooiste van het Sinterklaasfeest.

En dat is nog maar een hele kleine selectie uit de hoogtepunten van 2017.

Wat is jullie mooie herinnering uit 2017?