12 april 2019 
2 min. leestijd

Terugblik #1915

Oké de weken mogen wel goed gevuld zijn, maar soms is het ook gewoon iets te veel van het goede. En dat was deze week wel even het geval, en volgende week ook nog. Maar daarna vakantie, dus dan mogen we hopelijk even een beetje uitrusten. Want ik ben er inmiddels wel aan toe.

Maar eerst nog even deze week. Vrijdag had T zijn eerste tennisles. Na jaren alleen maar kijken en meegaan met zijn zus had hij hier heel erg naar uitgekeken. En hij vond de les dan ook veel te kort. Veel te kort. Hij kan niet wachten tot hij volgende week weer mag.Terugblik_1915

Zaterdag had ik een reunie met mijn groep 8 van de basisschool. Was heel gezellig en heel leuk om iedereen na 30 jaar weer te zien. Nou sommige had ik nog wel eens gezien in de loop der jaren, een aantal wonen net als ik ook nog in hetzelfde dorp. Maar anderen had ik echt 30 jaar niet meer gezien. Leuk om te horen hoe iedereen terecht is gekomen en natuurlijk herinneringen op te halen.

Zondag was het prachtig weer, dus we vermaakten ons op het strand en bij de tennisbaan terwijl we genoten van de zon.

Terugblik_1915

Maandag en dinsdag moest er gewoon gewerkt worden. Vreselijk druk, en zeker omdat ik bijna een dag zonder word en excel gezeten heb, ahh ik kan niet zonder, voelde het als alleen maar meer chaos.

Woensdag was dan eindelijk het feestje van T, even uitgesteld van de drukke periode rond zijn verjaardag en goed in deze drukke week gepland. Maar hij heeft genoten!! Hij vond het heerlijk om met zijn 3 uitgekozen vriendinnen te hollen en springen in Het Speelkasteel.Terugblik_1915

Donderdag werden er wat leidingen vervangen. Zoals ik vorige week al liet zien, heel hard nodig.Terugblik_1914

Nu hebben we weer een lekvrij huis. Maar daardoor zit je wel de hele dag thuis en komt er stiekem van werken vrij weinig. Kopje thee hier, praatje daar, concentratie weg….. oh het is al weer tijd om de kinderen te halen.

Na schooltijd moest ik ook even op school zijn, maandag sta ik een dagje voor de klas en ik wilde even weten wat ik maandag met de kinderen van groep 7 mag doen. Leuk hoor. En we sloten de week af met een avondje EHBO. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet helemaal bij was met mijn hoofd. Het was even te druk geweest.

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen