17 november 2014 
1 min. leestijd

Boodschappen november week 2

Ter voorbereiding spaar ik altijd alle bonnetjes op. Zo ook deze week diepte ik ze allemaal uit mijn tas. Een erorme stapel is het weer deze week. Vond ik vorige week al veel bonnetjes in de tas, deze week zijn het er nog meer. Zo veranderde de we het weekmenu twee dagen, dus moest er toch nog iets extra ’s gehaald worden. Echter geeft de stapel bonnetjes mij ook niet het gevoel dat het deze week een goedkope week was. Maar misschien valt het mee zodra ik heb geteld.

Wat gaven we deze week uit aan boodschappen?

Boodschappen november 2
€ 20,70
€ 5,40
€ 30,02
€ 7,19
€ 2,04
€ 0,99
€ 5,96
€ 3,64
€ 10,54
€ 9,43
€ 3,70 zonder bon

Totaal: € 99,61

Zo dat is inderdaad weer een dure week. Nou moeten we niet vergeten dat het Sint Maarten was, dus er werd flink was snoep ingeslagen. Daar kunnen we de komende tijd weer mee vooruit, aangezien er ook flink is opgehaald. De pepernoten en speculaas zijn wel erg goede impuls aankopen in dit gezin. Ze staan nooit op de lijst, maar liggen altijd in de kast. En we hebben voor twee dagen extra dingen moeten halen. Natuurlijk heb ik nu voor de volgende week weer wat extra al in huis, dat ik niet hoef te kopen. Daarnaast 1x shampoo, 2x deo, en een pak luiers tikken natuurlijk best wel aan, als je dat allemaal in 1 week tijd koopt. Meestal probeer ik dat wat beter te spreiden. En eerlijk, bij de Jumbo heb ik snel nog een tandpasta en tandenborstel voor T in de wagen gelegd, deze heeft hij bijna nodig, zo kreeg ik net nog een extra zegel die ik nodig had voor het boodschappenpakket.
Maar 2 weken achter elkaar bijna € 100,- wijkt wel af van wat we in september aan bedragen hadden staan. Tijd om de hand weer een beetje op de knip te houden dus?

sfieetjj
Door

sfieetjj

op 17 Nov 2014

Ohjee, hier gaat het niet veel beter. Proberen er ook een structuur in te houden maar meestal zitten we er (vaak door mijn schuld) dik over. Ik heb enkele maanden geleden een erg dikke ruzie gehad met manlief want ik geloofde het haast zelf niet. Voelde mij achteraf zo slecht en ik vraag me nog steeds af hoe ik aan zulk bedrag kom maar blijkbaar had ik op een goede week 900 euro uitgegeven!! Ö Ik weet dat dat in augustus ofzo was dus het waren solden, koopjes hier, koopjes daar. Ik ben best wel een beetje koopziek. Graag van die prulletjes die je evengoed kan laten staan. Zelfs al heb ik het idee dat ik ze achterwege laat, slaag ik er nog in het hoogste bedrag te halen. Ik snap er niets van soms :(

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 17 Nov 2014

Jeetje 900 in een week is inderdaad wel veel ja...

Reactie plaatsen