02 februari 2015 
1 min. leestijd

Boodschappen januari week 4

De laatste week van januari al weer. Vorige week een goedkope week. En hoe zou dat deze week zijn. Na zo’n goedkope week, kijk ik altijd al goed naar de bonnetjes. Hoeveel zijn het er? Waren het grote bedragen. En deze week, hebben we weinig bonnetjes, en ook de bedragen lijken niet erg hoog.
Als ik terugdenk aan ons weekmenu, dan was het ook allemaal niet echt duur. Veel aanbiedingen en weinig uit de voorraad aan te vullen. Dat komt volgende week weer, want ik zag dat er nu wel flink veel dingen op aan het gaan waren. Maar dat is dan voor de nieuwe maand….

Wat gaven we deze week uit aan boodschappen?Terugblik_3_boodschappen

€ 12,64
€ 20,33
€ 8,13
€ 12,49
€  0,99
€  5,11
€ 5,99

Totaal: € 65,68

De goedkoopste week van deze maand dus. Dit keer bedroog mijn gevoel me dus niet. Of zou het gewoon komen dat ik nu al een paar maanden alle bonnetjes heb bijgehouden en ik er daarom een beter zicht op krijg? Het kan dus wel. Gemiddeld denk ik dat dit te weinig is over alle weken, aangezien ik aangaf dat een aantal voorraden toch echt moeten worden aangevuld en alles tegelijk leeg is. Ik heb wel al een beetje een beeld nu van het maand totaal. Maar ben nieuwsgierig naar de verhouding tov de andere maanden. Hier kom ik donderdag bij jullie op terug!

En wat denk jij? Hadden we een goedkope maand?

Madelon
Door

Madelon

op 02 Feb 2015

Wat goed dat je dat zo bijhoudt! Ik heb het ook tijd gedaan om overzichtelijk te krijgen waar we op kunnen bezuinigen.

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 02 Feb 2015

Ik ben wel benieuwd waar je uiteindelijk op kon bezuinigen

Reactie plaatsen