26 juni 2016 
in Tags
2 min. leestijd

Sokkentag

Wij vonden deze tag op  http://zosammieenzo.nl en we vonden hem zo grappig dat we hem graag een keertje wilde invullen. Dus hier komt ie dan, alles over onze sokken!

Draag je wel eens (vrolijke) gekleurde sokken?

M: Dat wisselt. Dan koop ik weer eens 20 paar zwarte sokken, maar daarna weer “leuke” sokken met een printje of een kleurtje. Op dit moment liggen er dus zwarte, grijze en sokken met een printje in de kast.
H: Ja ik heb wel wat gezellige sokken. Ik draag ze niet zo vaak en zeker niet als ik aan het werk ben. Dan vind ik het toch wel erg opvallend fel gekleurde sokken bij een wit uniform en witte klompen.

sokkentag

Jouw sokkenlade bestaat uit………

M: Sokken, korte, lange, sportsokken, ski sokken, maar ook leggings en ondergoed. Is ook een best grote lade.
H: Sokken, panty-kousjes, panty’s, wit, zwart, gekleurd. Van alles en nog wat dus.

Als je alleen maar zwarte en witte sokken hebt, overweeg je dan nu je dit leest om gekleurde exemplaren aan te schaffen?

M: Ik heb gelukkig niet alleen maar witte en zwarte. En ik koop waar ik tegenaanloop als ik weer nieuwe sokken nodig heb.
H: Hihi, altijd. Want het is gewoon vrolijk en makkelijker uit elkaar te houden dan als iedereen witte sokken heeft. Wat hier bij de sportsokken trouwens echt een ramp is.

Enkelsokjes of normale sokken?

M: Beide soorten liggen in mijn kast. De normale trek ik voornamelijk aan in de winter en als het koud is in de herfst en lente. In de zomer en als het warm is in de lente en herfst draag ik de  enkelsokjes.
H: Enkelsokjes vind ik het lekkerst. Maar voor de echte koude dagen en voor in mijn wandelschoenen heb ik wel hogere exemplaren.

Wat vind je van mensen die gekleurde sokken dragen?

M: Geen idee, meestal let ik niet zo op de sokken van mensen. Maar ik denk dat het er dan ook nog aan logt wat ze verder dragen of ik ze gek vindt, of juist leuk.
H: Dat zijn vast hele gezellige mensen.

Waar koop jij vaak je sokken?

M: Ik kocht ze bijna altijd bij de V&D. Maar dat kan niet meer. De laatste exemplaren komen bij de H&M vandaan. Ze lagen bij de kassa, dus toen dacht ik eraan om ze te kopen.
H:Dat verschilt maar vaak bij de Zeeman

Wat is je favoriete kleur?

M: Zwart of grijs met een leuke print ofzo
H: Dan toch wel wit met een klein randje in een felle kleur, de kleur maakt niet uit.

Draag je vaak sokken?

M: Bijna altijd. Behalve als ik slippers, of pumps draag. Maar in sneakers en laarzen altijd. Dan vind ik het vreselijk als ik geen sokken aan heb.
H: Ik draag alleen geen sokken als ik teenslippers aan heb. Anders heb ik altijd sokken aan (nou in bed dus ook niet of onder de douche en in het zwembad, nou ja je snapt het wel denk ik).

Show een foto van je favorieten sokken!

M:Sokken M
H:sokkentag2

En nu jullie! Wat zijn jullie voorkeuren qua sokken?

Ps. Wil je deze tag overnemen? Dat kan, link je dan even naar de maakster? En ze wil graag dat je de afbeelding overneemt.

Sammie
Door

Sammie

op 28 Jun 2016

Leuk dat jullie mijn tag hebben ingevuld!

Hanneke
Door

Hanneke

op 28 Jun 2016

Hij was heel leuk om in te vullen.

Sokkentag |
Door

Sokkentag |

op 20 Oct 2016

[…] mamasmetthee vond ik deze tag die zij weer gevonden hadden bij http://zosammieenzo.nl. Ik heb de tags op […]

Reactie plaatsen