13 december 2014 
in Review
3 min. leestijd

Een nieuwe beker

Oeps vergeten de afwasmachine aan te zetten! En wanneer kom je daar achter? Juist ja! De volgende ochtend als je de spullen nodig hebt, die je de vorige avond in de afwasmachine hebt gestopt. Zo ook de drinkbeker van A. Geen probleem, dan pakken we gewoon een andere beker om mee te nemen naar school. Oeps die staat niet in de kast. Navraag bij A leert ons dat de Jipbeker, die krijg je bij ons als je je zwemdiploma B haalt, op vreemde wijze niet is teruggekeerd, van waar dan ook… Hij is niet in tassen, niet op school, nergens. Tijd voor een vervangend exemplaar.

Wat leuk dan ook dat ik door Mymepal werd gevraagd om een review te schrijven.

Hierdoor was de keuze voor een vervangende beker dan ook snel gemaakt. De bekende kwaliteit van RostiMepal ( mijn broodtrommel van vroeger is ook nog steeds in gebruik), met een origineel ontwerp van A. Ik ga ervan uit dat deze niet meer makkelijk kwijtraakt, of door de verkeerde persoon wordt meegenomen.

En het leukste ervan vind ik nog dat A hem dus echt helemaal zelf heeft ontworpen. Hoe het in zijn werk gaat? Nou heel makkelijk.

Mymepal_producten
Eerst kies je je product, een lunchbox of een beker. A koos voor de pop-up beker, want dit was dezelfde als de Jipbeker.

Mymepal_kleurenDaarna kies je de kleuren die je zelf wilt. Je kan dit zo mooi/druk maken als je zelf wilt. De kleuren spraken A allemaal erg aan. Lekker fel!

 
Na de kleuren is de achtergrond afbeelding aan de beurt. A koos voor een foto van onze katten (een mooi aandenken gelijk, want beide heren zijn er al even niet meer, maar duidelijk nog wel in gedachten). Mymepal_achtergrondenHier moest mama wel even helpen, want het opzoeken van een foto in onze grote fotobestand is nog best moeilijk als je 7 bent. En ook het goed plaatsen van de foto (deze is groter dan de beschikbare ruimte op de beker) is even lastig. Maar als je een afbeelding kiest die op de site staan, kan het wel helemaal zelf. Deze afbeelding won het net niet van de foto van de katten.

Nog een plaatje erbij? Dat kan, A koos er niet voor, want dan werd de foto niet duidelijk meer.
Mymepal_lettertypesWel koos A nog voor de namen van de katten erboven. Genoeg keuze ook hier uit verschillende lettertypes. Het scrollen naar de verschillende lettertypes moet met een heel klein balkje, dat mag iets groter. De motoriek van A kreeg de muis nog niet lekker op de pijltjes om te scrollen.
Daarna komt het werk voor papa en mama. De bestel- en betaalgegevens.

Bijna een week later kregen wij de beker binnen. Vrijdagmiddag aan het einde van de middag besteld, en DHL had bij het sorteren een fout gemaakt, anders heb je hem veel eerder al.
Benieuwd naar het resultaat?

Mymepal_eindesultaat

Mooi geworden hè! Hier gaat vaak uit gedronken worden.
En de Jipbeker? Die is terecht……..

Ps. Ben jij ook op zoek naar een beker of broodtrommel? Ik kreeg bij mijn bestelling 3 waardebonnen voor 10 euro korting op een bestelling. Geldig tot 31-1-15. Ik ben voorlopig wel voorzien, dus als jij hem wilt. Laat hieronder dan even een berichtje achter.

NB. Dit is een gesponsorde blogpost

Thomas Pannenkoek
Door

Thomas Pannenkoek

op 13 Dec 2014

Gesponsorde blogpost? Ik geloof het direct! Zeer mooie beker, overigens...

Gezocht en gevonden | MMopvrijdag
Door

Gezocht en gevonden | MMopvrijdag

op 29 Dec 2014

[…] Ik mocht een eerste review schrijven. Leuk om te doen. En ook A was hier heel blij mee. Dit was het resultaat: Een nieuwe beker […]

Peet
Door

Peet

op 05 Jan 2015

Ik zou de graag een waardebon willen hebben als je die nog hebt!

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 05 Jan 2015

Zeker! Mail me even je gegevens, dan neem ik contact met je op

saskia
Door

saskia

op 09 Jan 2015

heb je nog een waardebon voor me van mymepal? ben lekker aan het ontwerpen... :)

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 09 Jan 2015

Volgens mij nog wel. Stuur me ook even een mailtje dan reageer ik daar weer op voor je!

Broodtrommel en beker + winactie – Mama's met thee
Door

Broodtrommel en beker + winactie – Mama's met thee

op 14 Feb 2017

[…] broodtrommel is nog steeds dagelijks in gebruik en ook de aangeschafte prinsessenbroodtrommel en de gepersonaliseerde beker wordt nog erg vaak mee naar school genomen. En allen zijn nog steeds als nieuw. Wij zijn dan ook […]

Reactie plaatsen