17 januari 2015 
in Tags
2 min. leestijd

5 Reasons to smile tag

Liza bedacht deze tag al weer enige tijd geleden. In september 2014.
Zo op zomaar een dag in de meest sombere maand van het jaar, januari. Vlak voor blue monday, de meest depressieve dag van het jaar vond ik het een mooi moment om deze tag in te vullen.

5 dingen die je aan het lachen maken, dat kan niet moeilijk zijn! Stiekem als je ze wil opschrijven toch wel. Ik kan wel 100 dingen bedenken, maar welke schrijf je dan op. Welke zijn nu echt de 5 belangrijkste? Ik heb een poging gedaan.

5 reasons to smile

Alle 5 in volstrekt willekeurige volgorde. Ik houd niet meer van T of van A. En ook manlief staat vooraan, maar om tot 5 dingen te komen moet je ze in een lijstje zetten.

5 reasons to smile kinderen

1. De ondeugende T maakt mij zeker aan het lachen. Als hij dreumesgrapjes maakt, hapje koek delen en dan wegtrekken en zelf opeten, of komen stoeien en dan samen heerlijk lachen. Die oogjes als hij iets ondeugends van plan is, glinsteren helemaal. Heerlijk om te zien.

2. Manlief. Altijd maar extra als hij me zomaar verrast met een enorme bos bloemen, meestal precies als ik dat net even nodig heb. Dan kan je toch niet anders meer dan lachen.

3. Mijn mooie meisje ook natuurlijk. Op haar ben ik ook zo trots. Als voorbeeld vorige week nog. Zelf een boodschap gedaan en met de tas onder haar arm liep ze zo rustig op huis aan. Ik bleef even trots en met een dikke glimlach uit het raam naar haar staan kijken voor ik de deur open ging doen.

4. Mijn blogBlogging
Heerlijk om te schrijven. En met zoveel plezier de reacties lezen, maar ook horen. Verlegen word ik daar ook van als mensen met zoveel plezier je stukjes lezen. Dank jullie wel, voor de reactie of het persoonlijke compliment.

5. Nummer 5 is toch de moeilijkste. Nu moet ik echt kiezen tussen allerlei dingen. Er is nog maar 1 plekje over. En ik ben niet goed in kiezen uit leuke dingen. Bijvoorbeeld bij het kiezen van de menukaart? Ik twijfel altijd tot het laatste moment bijvoorbeeld. Dat telt hier dus ook voor….

Happy little things#12
Oké ik wil de blog afmaken en inplannen. Dus ik kies voor… Happy little things. Kleine momentjes van geluk! Die eigenlijk normaal zijn. En daar heb ik er nu al 12 van verzameld. En daar komen er nog vast veel bij.

En wat zijn jouw 5 reasons to smile?

Linda
Door

Linda

op 17 Jan 2015

Die kleine momentjes van geluk zijn zeker heel bijzonder!

Reactie plaatsen