Terugblik #1812

We hebben weer een heerlijke week om op terug te kijken! Dat betekent ook dat er best weer wat foto’s zijn gemaakt deze week. Ik moest zelfs echt kiezen welke foto’s ik zou selecteren voor deze terugblik. Natuurlijk is dat gelukt, een overzicht vol foto’s deze week dus.

Vrijdag aten we gezellig met mijn schoonzussen. Op de verjaardag van T hadden we een kippiepan besteld, een pan met allemaal verschillende kiphapjes, en dat was zo goed bevallen dat we hadden besloten om dat op een normale vrijdagavond nog eens te herhalen. Gewoon gezellig met zijn allen, lekker eten.

T  was heerlijk met de poezen aan het spelen, en hij paste nog precies in de poef. De deksel mocht er niet op, dat was een beetje te spannend. Maar hij vond het wel heel knap van zichzelf dat hij er nog helemaal in paste.

Zaterdag hebben we het bed van T langer gemaakt. Hij heeft een meegroeibed van Ikea en dat stond nog op de kleinste stand. En die werd nu toch echt wel veel te klein. Dus heeft hij hem samen met zijn vader even een stuk langer gemaakt. Nu kan hij weer heerlijk slapen.

Zondag was het knutseldag. Slijm maken stond op het programma. De kinderen waren hier heerlijk zoet mee.

Verder alleen een beetje aangerommeld in huis. Het was veel te koud om naar buiten te gaan. Het was echt weer winters, terwijl we echt aan voorjaar toe zijn. T heeft zich dan ook goed vermaakt, met het huis versieren voor de lente.

Maandag maakte ik deze foto van het voorjaar. Het zag er prachtig uit, maar op deze brug stond ik wel vol in de nog ijzige wind. De foto geeft de lente weer, maar het gevoel was echt nog winters.

’s Avonds gaf ik nog een bijles economie. Fijn om de voortgang te zien die iemand boekt, nu hard toewerken naar het examen.

Dinsdag was het dan wel echt lente. En het weer leek ook al veel beter. Na het eten liepen we dan nog even een rondje. Een mooie heldere lucht met een kleine maansikkel, tussen de nu nog kale bomen. Maar wel al bloeiend in het geval van de els. Mooi plaatje vond ik het.

Woensdag was het open dag op school. Het laatste half uur mochten de ouders ook nog even samenwerken met hun kind. Ik was vooral bij T in de klas, maar ook snel even bij A gaan kijken. Ik sta regelmatig bij hen in de klas om te helpen of zelfs als juf, maar dit vonden ze toch ook wel even erg leuk. Mama even helemaal voor hen in de klas.

Ook al hadden wij geen gemeenteraadsverkiezingen, ik ben wel netjes even gaan stemmen voor het referendum. Eerlijk gezegd heb ik wel heel lang getwijfeld of ik wel moest gaan. En dat voor de eerste keer van mijn leven. Een raadgevend referendum, hoe groot is de kans dat mijn stem dan echt iets bijdraagt? Het feit dat ik stemrecht heb, en daar heel blij mee ben, heeft me overtuigd om toch te gaan.

 

En hoe was jullie week?