02 juni 2017 
2 min. leestijd

Terugblik #1722

Hey zus! Hemelvaartweekend! Yes, wij begonnen deze week goed. En niet alleen omdat we vrij waren, maar we genoten ook echt van het weer. Heerlijk ik kan wel wennen aan dat zomers weer en slippers en de bijbehorende snacks en drankjes. Helaas gebeurden er ook wel heftige dingen, voor mij een moment om onze zegeningen maar weer eens te tellen. En eigenlijk hadden we al met al toch een hele normale week. Oh en nog het vermelden waard, we hebben inmiddels meer dan 1000 artikelen online staan! Best cool hè!

Vrijdag startte we met een tropische dag. Iedereen was vrij, vanwege Hemelvaart en ’s middags gingen we lekker naar het meertje. A lag de hele tijd in het water, en T was in de weer met een emmer en een schep. Of met papa door het water wandelen. Echt zwemmen durfde hij echt niet…. Jouw dochter hing er ook rond, maar ik had haar niet gespot maar wel vastgelegd met de camera, meldde ze zelf. Zo ver weg dat ze niet herkenbaar was dus ;)Terugblik 1722
Na afloop hebben we nog heerlijk een ijsje gegeten bij Dunja. De beste ijsjes van de omgeving. En de kinderen blij, ze mochten deze keer 2 bolletjes.
Zaterdag brachten we in de tuin door, met zelfgemaakte ijsthee en ijsjes. Heerlijke rustige dag, maar mooie dag. De moestuin in de tuin weer even op orde gebracht en verder vooral genoten van de zon.Terugblik 1722

Zondag moest A voor de laatste competitiewedstrijd. En die sloot ze winnend af. Ze was zo blij! Ze hadden er ook hard voor gevochten. Een triller die eindigde in een heuse tiebreak, die tot het laatste moment spannend was. 7-9 was de uitslag.
We sloten met de dames de competitie af bij de Mac Donalds en spontaan besloten 4 van de dames dat ze samen wilden zwemmen. Ja hier zijn ook foto’s van, maar ivm de privacy van de andere dames deel ik die niet ;)

Maandag schrokken we wakker van een enorme regenbui. Was ik vergeten de was en de tuinkussens binnen te halen, dus die waren drijfnat. Gelukkig was het maar een bui en droogde het weer goed op. En kijk eens wat een mooie tekening T mee naar huis nam. Niet alleen zijn eerste letter, maar zijn volledige naam denk ik er in te herkennen.Terugblik 1722

Dinsdag werkte ik een dag bij A in de klas. Altijd leuk in deze klas. De leukste klas van de school, zeg ik ook alleen maar omdat mijn eigen kind erin zit hoor ;)
En ik appte je dat de dag verder niet zo heel gezellig was. In mijn omgeving even iets te veel ellende met ambulances. Maar sorry voor de nieuwsgierigen. Ja dat had impact op mij en op het gezin, maar wij zijn allemaal gezond en ik hoop de andere betrokkenen binnenkort ook weer. En daar moet ik het i.v.m. de privacy wel bij laten. Maar op een of andere manier wilde ik het toch ook vermelden hier….. Beetje lastig, hopelijk snappen jullie het.

Woensdag was dan weer een normale dag. Tennisles, Spaans en verder lekker rustig aan gedaan. Ook de donderdag was rustig. En dat was niet erg, want de kinderen komen vaak uit bed ’s avonds. Met de meest bizarre smoezen. Blauwe beer, de knuffel van T snurkt….. maar hij mag dan niet beneden blijven hè….

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen