25 augustus 2016 
1 min. leestijd

Rommelkabouters

Het is de laatste tijd weer flink raak. Waar ik ook kijk overal liggen kleine en grote rommeltjes. Op de salontafel, de bank, de eettafel, het aanrecht en zelfs de computermeubels moeten er aan geloven. Maar ik weet sinds kort hoe het komt…….

Ik heb last van een plaag van rommelkabouters. Vreselijke wezentjes die zich heel snel voortplanten en die je bijna niet lijkt uit te kunnen roeien! Ze halen mijn hele huis overhoop, laten overal rommel achter zoals kledingstukken, snoepwikkels, pennen en nog veel meer. Heb je net je huis aan kant en niet veel later is het net of er een bom ontploft is.
Tevens maken ze spullen kwijt! Hierbij lijken ze voorkeur te hebben voor tassen, schoenen en huiswerk.
Ik heb wel hun grootste werkveld kunnen vinden. Ze lijken namelijk vooral actief te zijn in de woonkamer en de slaapkamers van de kinderen! Al hoewel er soms ook een enkeling naar de badkamer of de keuken uitwijkt.

rommel

Het ergste van alles is dat ik steeds de kinderen en mijn man de schuld geef. Ik loop de hele dag te zeuren dat ze hun rommel op moeten ruimen, hun afval in de afvalbak moeten gooien en dat wat ze gebruiken ook netjes terug moeten leggen. De kinderen zeggen elke keer weer van niets te weten. Ze kijken ernaar en zeggen: “Hoe kan dat nou weer?!”

Ik haat rommelkabouters maar ik lijk maar niet van ze af te komen. Mocht iemand een gouden tip hebben wat betreft deze kaboutersoort dan hoor ik het graag. We hebben het huis al verbouwd maar hun verblijfplaats nog niet kunnen vinden. De hond verdenk ik ervan vriendjes met ze te hebben gemaakt want hij gromt en blaft niet tegen ze. Misschien voeren ze hem wel stiekem koekjes.

Ik hoop echt dat iemand een oplossing weet.

Is jullie huis ook vergeven van rommelkabouters?

N.B. De post is als grappig bedoeld en moet niet al te serieus genomen worden.
Rob Alberts
Door

Rob Alberts

op 25 Aug 2016

Geef de rommelkabouters gewoon een eigen plek in je huis .... Vrolijke groet,

Hanneke
Door

Hanneke

op 25 Aug 2016

Ik dacht dat ze die al hadden maar het blijkt epidemisch voor de andere kamers.

Marguerita
Door

Marguerita

op 25 Aug 2016

hahha, ja herkenbaar, er liggen hier overal rommeltjes die nog opgeruimd moeten worden

Hanneke
Door

Hanneke

op 25 Aug 2016

Vakantie maakt het wel erger merk ik.

mamasliefste
Door

mamasliefste

op 25 Aug 2016

Hahaha die rommelkabouters weten helaas ook waar ik woon. Ik dacht even dat je een foto van mijn bank had genomen ;D

Hanneke
Door

Hanneke

op 26 Aug 2016

Oh wat jammer voor je. Ik hoopte om een plaatselijke plaag.

ByJon
Door

ByJon

op 26 Aug 2016

Herkenbaar.. en mams maar mopperen dat ik de hele dag loop op te ruimen. Hier is nu de afspraak: zelf opruimen anders gaat het in de avond de prullenbak in! Dat is het ook echt opgeruimd ;) Dochterlief zorgt nu wel da haar dierbare spullen opgeruimd worden. Lees: alles bij elkaar op een berg gelegd

Hanneke
Door

Hanneke

op 26 Aug 2016

Haha, dat is dan in elk geval geconcentreerd.

Reactie plaatsen