13 november 2016 
in Tags
2 min. leestijd

"Mag ik even zeiken?" tag

Deze tag is echt heel grappig. Zeiken doen we allemaal wel meerdere keren per dag. Toch proberen wij dat op ons blog niet te vaak te doen. Wij willen vooral dat jullie het gezellig vinden om langs te komen. Maar ook wij hebben geen perfect leven en onze irritaties over dingen. Vandaar dus dat we deze tag voor een keer met veel plezier hebben ingevuld. De tag is bedacht door door Mariska! Dus mag ik ff zeiken?

Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?
M: Aan niet goed geschreven persoonsvormen. Het is nooit: “Dit betekend”. Maar ook aan slechte tafelmanieren.
H: Mensen die afspraken niet nakomen. Natuurlijk kan het wel eens gebeuren dat iemand wat vergeet maar dat ik stelselmatig ergens achter aan moet omdat de ander steeds maar weer iets niet doet, grrrrr.

Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?
M: Heel veel, mensen die te hard langsscheuren, bumperklevers, of van die grote auto’s die mij in mijn Corsa opduwen terwijl ik netjes aan het inhalen ben. Slingerende mensen op de snelweg. Laat die mobiel gewoon liggen!!
H:Heel veel. Onnodig links rijden, inhalen en dan voor mijn neus het gaspedaal volledig loslaten, fietsers op de stoep die dan ook nog jou bijna van de voeten rijden, gesneden worden, autos die zonder knipperlicht worden opgeleverd’, mensen die zich niet aan de maximum snelheid houden (zowel 30 rijders in een 50 km zone als 80 rijders in een 50 km zone), mensen die denken dat hun kind het enige kind is dat naar school moet en dus alle oversteekplekken bezetten met hun auto’s zodat hun kind uit kan stappen maar 10 andere kinderen niet over kunnen steken.

Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?
M: Bonen!
H: Warme zuurkool en gerookte zalm.

Waar wil je op dit moment over zeuren?
M: Over de koud buiten en de regen. Ik mis de zon en de zomer. En het is zo donker steeds. Ik houd er niet van.
H: Ik voel me niet zo lekker. Buikpijn, hoofdpijn enzo. En ik moet wel van alles doen zoals foto’s maken voor een ID-kaart, les geven, koken en nog veel meer. Mijn mannetje is er niet, aan het werk, dus ik ben nu heeeeeel zielig!
mogen-we-even-zeiken
Welke artiest kun jij echt niet uitstaan?
M: Jandino! Brrr ik krijg van hem de kriebels.
H: Ik kan mij vreselijk irriteren aan mensen die van alles een lolletje maken en daarmee de andere mensen te kijken zetten. Ik noem bijvoorbeeld een Gordon. Hij kan geweldig zijn met mensen maar heeft ook zo vaak, in mijn ogen, misplaatste humor. Toch doet hij het goed als presentator dus zo zie je maar dat humor erg persoonlijk is.

Wat vind je de rottigste klusjes in huis?
M: De badkamer schoonmaken. Vreselijk! Al die kalkaanslag en andere viezigheid. En het is zo ondankbaar!
H: De badkamer schoonmaken. Vooral de douche vind ik naar. Al die stomme kalk.

Waar stoor jij je zodanig aan op een blog, dat je hem direct weer weg klikt?
M: Pop-ups die je hele scherm geblokkeerd wordt. Dan klik ik gelijk de hele pagina wel weg.
H: Pop-ups waardoor je niet kan lezen. Een eindeloze lijst met vragen voor je kan reageren.

Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk?
M: Alle programma’s met ellende van anderen. Verslaafd, een dubbeltje op zijn kant. Dat soort programma’s. Ik heb genoeg van mijn eigen ellende, dus ik kijk liever wat vrolijkers.
H: Ik hou niet van talentenjachten zoals “the next boy/girlband”. De eerste keren van bv de voice vond ik nog wel leuk maar nu heb ik het wel gezien.

Aan welk make-up product heb je een hekel?
M: Foundation. Ik heb daar geen talent voor. Ik houd het dus vaak op een beetje camouflagespul eventueel met wat poeder.
H: Alle. Ik heb gewoon geen gevoel voor make-up.

Wil je verder nog ergens even lekker over zeiken?
M: Genoeg, maar ik doe het lekker even niet.
H: Nee ben nu wel weer ff klaar. Bedankt.

Miss B Blogz Thingz Over..
Door

Miss B Blogz Thingz Over..

op 13 Nov 2016

Hey Girl! Hahahaha keileuke Tag! Deze tag zou ik ook wel eens keertje willen doen! It was Fun To Read! Hugz, Miss B?

Marijke
Door

Marijke

op 13 Nov 2016

Doe gerust! Als je ons tagt, of het even laat weten, komen we natuurlijk ook even bij jou kijken!

Miss B Blogz Thingz Over..
Door

Miss B Blogz Thingz Over..

op 13 Nov 2016

ThnQ Girl! Okay I Wi'll! Liefs, Miss B,?

Mstrjimmy
Door

Mstrjimmy

op 13 Nov 2016

Wat een leuke blog om alle irritaties van je af te kunnen schrijven. Wel grappig dat ieder persoon zich aan andere dingen kan irriteren. De irritatie van het verkeer begrijp ik heel goed.

Tag: mag ik even zeiken? – Gedachtenspinsels
Door

Tag: mag ik even zeiken? – Gedachtenspinsels

op 26 Nov 2016

[…] tag kwam ik tegen bij Mama’s met Thee, en hij is bedacht door Mariska. Eigenlijk ben ik niet zo’n zeikerd, maar deze vond ik wel […]

Reactie plaatsen