Thee
Marijke Mulder- de Leur
Thee
10/14/2017
1 min
1

Favoriete theemomentje van Joandi

10/14/2017
1 min
1

Vandaag drinken we thee met iemand die houdt van ijs bij haar thee. Een bijzondere snack bij thee. Maar eigenlijk kan ik hem wel snappen. Immers ik drink ook overal thee bij, dus waarom niet bij ijs. Die twee uitersten kunnen volgens mij prima samen. Ga ik binnenkort dus zeker ook eens proberen.
Dank je voor de tip.

Oh en omdat ze dit ook al heel lang geleden heeft ingestuurd, klopt het niet meer dat ze is verloofd. Check zeker even haar blog voor werkelijkwaar een geweldige fotoreportage!

Wie ben je?

Ik ben Joandi Loes Tholen, en ik heb een interieurblog www.hemelryk.be, aankomend jaar ga ik trouwen met mijn grote liefde Yani en samen met ons hondje Alice vormen wij een gezinnetje.

Wanneer drink je thee?

Elke dag, vooral `s avonds, of het nu heel koud is of heel warm dat maakt me niet uit. Maar elke dag hoort een kopje thee erbij.

Losse thee of in een thee zakje?

Ik vind het beiden wel iets hebben. Wil ik snel snel een thee dan gebruik ik een zakje, heb ik zin en tijd voor verse thee dan zet ik een kopje met losse thee.

Wat is je favoriete thee?

Ik vind alle thee lekker zolang het geen rooibos of appelsiensmaak is. Afhankelijk van het seizoen/weer kies ik vaak mijn smaakjes. Zo vind ik zoete theetjes in de zomer erg lekker maar smaakt een munt of kaneelthee me meer in de winter.

Wat is je favoriete merk thee?

Mijn favoriete merken zijn Kushmi of Yogi tea maar wat ik ook erg lekker vind is korreltjes citroenthee van het carrefour merk.

Waar drink jij je thee uit?

Uit een liefst zo groot mogelijk mok.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Ijs! Ik vind die 2 uitersten samen super lekker.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Bij mijn ouders thuis wordt er ook thee gedronken aan de lopende band, maar in ons huis ben ik de enige. Mijn verloofde drinkt helaas geen warme dranken.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Met Fajah Lourens. Ik weet niet waarom maar zij spreekt mij echt aan. Ik vind het een heerlijke vrouw om te zien en het lijkt me hartstikke leuk een keertje een theemomentje met haar te delen.

Wat is je meest favoriete theemoment?

`s Avonds op de bank met mijn favoriete serie en een bakje ijs erbij. Héérlijk geniet maar!
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van

Reacties
Categorieën