21 maart 2017 
2 min. leestijd

Be different! Ontwerp je eigen kleding

Wat is er nu leuker dan je eigen ontworpen kleding dragen? Er zijn veel mensen die dat ook echt kunnen. Een kledingstuk ontwerpen en hem ook nog in elkaar zetten. Een klein aantal daarvan schopt het ook nog zover dat anderen de kleding die door hen ontworpen is dragen. Ja, niet alleen de topontwerpers, maar ook de grote ketens hebben ontwerpers in dienst. En ik ben wel heel blij met hun talent, anders had ik er vast een stuk unieker bijgelopen, maar of het ook allemaal naar mijn eigen zin zou zijn geweest….. Ja daar heb ik mijn twijfels over.
Maar ik zag nu iets heel leuks voorbij komen, en dat moet ik gewoon even delen. Ontwerp je eigen kleding.

Wedstrijd

Als klein meisje van een jaar of 6 knutselde en tekende A met heel plezier kleding. Misschien ken je de boeken van topmodel wel? Nou wij hadden vele soorten van deze boeken in ons bezit en A kon er uren zoet mee zijn. Knippen, plakken, kleuren. Stof, papier en alles er tussen in werd gebruikt om de mooiste creaties te maken. Toen er een winactie op Facebook voorbij kwam waar een kind een zelf ontworpen jurk mocht insturen stuurde wij dan ook een van de ontwerpen van A in. Een meisje met rode haren, als Karen van K3 waar ze zo gek op was, met een jurk van gouden papiersnippers. Wonder boven wonder won ze en ze mocht uit het assortiment jurkjes en applicaties haar eigen ontwerp samenstellen. Het werd een grijze jurk met glinsterende knopen, zilveren sterren en vlinders.
Inmiddels heeft onze tweede A het jurkje met veel plezier gedragen, maar is het haar nu ook echt te klein. Leuk toch dat beide meiden zo enthousiast waren over een zelfontworpen kledingstuk.

Onderscheid jezelf.

We moeten ze dan ook echt Different van Zazi-Brands laten zien. Zazi-brands is bekend van merken LoFff, LoveStation22, Legends22 en LavaLava, maar heeft nu dus ook een site waar je je eigen kledingstukken kan ontwerpen.
https://www.goodinbeingdifferent.com/, de naam zegt het al. Hiermee kun jij je kleden zoals JIJ wil. ANDERS dan alle anderen! Jezelf onderscheiden.

Hoe werkt het

“Je kunt kiezen uit een aantal basismodellen, die je volledig naar eigen wens kunt invullen. De kleding wordt gemaakt van zachte organische katoenen tricot. #Different is de eerste die Fashion on demand voor kinderen aanbied!”

Natuurlijk namen wij alvast even een kijkje. Je krijgt direct een uitgebreide uitleg over hoe het werkt.

In een filmpje van slecht 1 minuut 25 wordt het proces helder uitgelegd. Je kiest het model shirt of jurk, print het in de juiste maat. Ontwerpen maar!Be different

Ben je klaar, dan kun je het ontwerp scannen en met je bestelling mee sturen. Na ongeveer drie weken ontvang je dan je eigen ontwerpen shirt of jurk thuis.

Maten en prijzen

De kleding is beschikbaar in de maten 92 tot en met 176. Zowel de kleine meisjes, als de veeleisende (bijna) pubers kunnen dus geheel naar eigen wens gekleed. En uniek. Er zit verder niemand in de klas, in de stad, dus gewoon nergens met dezelfde jurk.
Be different
De verschillende modellen hebben verschillende prijzen. Het goedkoopste item kost € 34,95 en het duurste kost €69,95. Niet zo goedkoop als de populaire kledingstukken van bijvoorbeeld Zeeman, die hier ook heel populair zijn, maar dan heb je ook geen uniek kledingstuk. Maar zeker nog wel betaalbaar, voor iets bijzonders.

Oh en ik denk dat onze jongens het stiekem ook wel leuk vinden. En dat kan natuurlijk ook. Er zijn ook jongensshirts.

Hebben jouw kinderen wel eens hun eigen kleding ontworpen?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 21 Mar 2017

Ik vind het een leuk idee. En het past goed in de trend van dingen personaliseren.

Marijke
Door

Marijke

op 21 Mar 2017

Ja hè! Passen de kinderen gelijk in het interieur ??

Ilse Verhoeven
Door

Ilse Verhoeven

op 22 Mar 2017

Dat is nu echt cool! Die ga ik onthouden!

Reactie plaatsen