Winactie met Nicole's Choice- Gesloten

Jullie hebben de afgelopen weken mee kunnen genieten van al die heerlijke thee’s die wij mochten proeven van Nicole’s Choice. Zo hadden we de Spice Me Up, de Royal Berry, de Zoethoutthee, Lemon Like, Fruity Boost, Sweet Dragon, Puur Rooibos en de Honeybush thee. En wij begrijpen heel goed dat jullie enorm trek hebben gekregen van al die lekkere theesoorten. Daarom hebben wij een hele leuke winactie in samenwerking met Nicole’s Choice. Wij mogen namelijk een starterspakket verloten.

Wat zit er allemaal in?

Dat hangt af van het pakket dat je kiest. Er is keuze uit een pakket met zwarte thee, rooibos thee, groene thee, bloemen, kruiden thee met en zonder zoethout. Daar zit voor een ieder wel iets tussen toch?

Het pakket bevat twee smaken in je keuze (dus groen, zwart, etc) en je mag nog zelf een proefzakje naar keuze kiezen. Tevens krijg je een maatschepje en theezakjes om je thee in te doen.

En wat moet je daar dan voor doen?

Nou je moet natuurlijk van thee houden!

Geef onze Facebookpagina een “like”, daar laten wij namelijk weten wie het pakket heeft gewonnen.

Je doet alleen mee als je een berichtje achter laat op ons blog of op Facebook onder dit bericht. Anders weten wij niet wat jij graag wil winnen of dat je graag wil winnen. Dus in het berichtje geef je op welk pakket het helemaal is voor jou en wij vinden het leuk als je vertelt met wie jij de thee zou gaan drinken als je wint. Wij drinken de thee vaak met elkaar en met onze dochters. Wij vinden het leuk om te weten met wie jullie je thee delen.

Als je de facebookpagina van Nicole’s Choice ook een like geeft maak je meer kans. Bovendien verloot zij zelf ook regelmatig leuke dingen. Dus als je bij ons dan niks hebt gewonnen kan je het daar gewoon nog een keer proberen.

Omstreeks 21 Juli gaan wij een winnaar trekken dus zorg ervoor dat je voor die tijd mee hebt gedaan. Want te laat is te laat.

Inmiddels is de winnaar bekend. De uitslag is te zien via dit filmpje.