Terugblik #1822

Wat een heerlijke week hebben we weer achter de rug. Leuke dingen gedaan, maar bovenal genoten van het weer. Het was echt zomer, met de nodige afkoeling op zijn tijd.

Zo waren we vrijdag middag met T even naar “het meertje geweest”. A was bij een vriendinnetje dus hij had zijn papa en mama even voor zich alleen.  Hij heeft heerlijk stokken gezocht, begraven en weer gezocht, terwijl langs de kant genoten van een meegenomen fles Prosecco.

Zaterdag brachten we de hele dag door op de tennisbaan. Ik viel in bij een dames team dat bij dezelfde vereniging moest spelen als het team van R. Dus maakten we er ook maar een familie uitje van. Heerlijk getennist, helaas verloren. En heel veel water gedronken. En natuurlijk ook even met T getennist.

Zondag ook doorgebracht aan het water. Het was bewolkt en thuis viel er een enorme bui, maar wij hadden alleen een paar spetters. Goede keuze dus om er op uit te trekken.

Maandag was het nog steeds warm, maar moesten we toch weer gewoon werken en naar school. T mocht oefenen met veter strikken. Met konijnenoren (lusjes).


’s Avonds hebben we nog even een rondje gelopen. Als je goed kijkt op de foto zie je dat we eigenlijk gewoon even ramptoerist hebben gespeeld.

A was met haar gebroken kies bij de tandarts geweest. Even de melkkies laten trekken. Dapper hoor!


’s Avonds was het dan toch echt even noodweer. Het ene moment stond ik met T nog naar de flitsen en de naderende bui te kijken en het volgende moment was de overkant van de straat was niet echt zichtbaar meer. En de hagelstenen vielen uit de lucht. Gelukkig niet zo groot als eieren, maar ook groter dan normaal. Maar het koelde wel lekker af, en scheelde weer even de tuin sproeien.

Woensdag doken we het warme zwembad in, om bij het afzwemmen van neef T te kijken. Natuurlijk zijn we trots dat hij zo snel heeft gezwommen. Hij startte als eerste en eindigde zijn baantjes al voor de laatste mocht starten met bijna een baan voorsprong op de nummer 2. Hadden wij de tijd om de andere moeders, waarvan de kinderen in de stress schoten wat positieve energie te sturen.

Donderdag nam een collega op ons kantoor (van een ander bedrijf) afscheid en ze trakteerde op heerlijke moorkoppen. Goede afsluiting van de week.

En hoe was jullie week?