Winterland

Ik klaag niet, niet over het weer van de afgelopen tijd. Veel te warm voor de tijd van het jaar, maar ik heb er echt van genoten. Er was echter 1 momentje dat ik dacht: “Jeetje, dit klopt niet! Het is echt november nu en het is tijd om te schaatsen en ons voor te bereiden op Sinterklaas en Kerst.”

Het eerste weekend van november was dat. Vorige week dus! Bizar hè? Wij namen een kijkje op Winterland Hoofddorp en gingen dus schaatsen terwijl het bijna 20° buiten was.

Winterland

Eind oktober opende Winterland Hoofddorp zijn deuren weer. Tot en met 11 januari kunnen we weer genieten van de schaatsbaan en alles erom heen. Want bij Winterland, ga je niet alleen even schaatsen, het is een complete middag uit in winterse sferen.

Schaatsen in het centrum van Hoofddorp

Een prachtige ijsbaan van 600m2, waar je voor €7,- kunt schaatsen (inclusief gebruik van schaatsen).
Ik maakte tijdens ons bezoek een aantal foto’s om je de sfeer te laten zien.

En er is meer

Om de schaatsbaan is een complete winterbeleving heen gebouwd. Je kunt van alles eten en drinken, er is vermaak voor de kinderen. En de aankleding is fantastisch.
Ook hiervan maakte ik een paar foto’s.

 De kwaliteit is niet helemaal geweldig. Ze zijn genomen met mijn telefoon, die best mooie foto’s maakt, maar hij kan niet omgaan met de hoeveelheid lichtjes van de versieringen.

Wil je ook een keer gezellig schaatsen, of alleen maar een ritje maken in het treintje, of een gezellige middag met een live optreden (zondag)?
Winterland is er nog tot en met 11 januari 2015.
Maandag van 12.00 tot 22.00 uur
Dinsdag van 12.00 tot 22.00 uur
Woensdag van 11.00 tot 22.00 uur
Donderdag van 11.00 tot 22.00 uur
Vrijdag van 10.00 tot 24.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 24.00 uur
Zondag van 10.00 tot 22.00 uur

Of kijk voor meer informatie op Winterland Hoofddorp
Komen we elkaar een keertje tegen?