Video van Sint + winactie (gesloten)

De voorbereidingen zijn hier in huis al in volle gang. De beste man is vast al onderweg met zijn stoomboot, dus de kasten liggen stiekem weer vol met lekkers en kleine cadeautjes voor in de schoen.
Ook de grotere cadeaus zijn voor een groot deel al weer binnen en veilig opgeborgen. Maar 1 ding miste nog. De boodschap van Sinterklaas zelf.

Maar dit is binnen handbereik, en heel snel geregeld. Van Video van Sint mochten wij een persoonlijke boodschap van Sinterklaas bestellen. Oh, ik kijk nu al uit naar dat koppie van T als hij Sinterklaas en Zwarte Piet weer ziet. En dat ze ook nog alles van hem weten.
Video van Sint is niet nieuw. Ze zijn inmiddels al 8 jaar een begrip in Nederland en België. En dit jaar nog leuker! En nog beter!

Bestellen

Met de code die ik toegestuurd kreeg, ging ik aan de slag. Het werkt heel makkelijk. Binnen 5 minuten heb je de boodschap al in elkaar gezet. Tenzij je net als ik niet kunt kiezen uit al die duizenden foto’s die er op de computer staan. En aangezien er dit jaar meer onderwerpen gekozen mogen worden (ook huisdieren worden niet overgeslagen) heb ik dus nog een tijdje zitten puzzelen welke foto’s en onderwerpen nu het leukste zijn.
En zal ik uitbreiden? Papa en mama ook meenemen? Of wellicht de neefjes en nicht. Hoewel de helft daarvan al niet meer in Sinterklaas gelooft, is het ook leuk om bij opa en oma met zijn allen de Video van Sint te kijken. Je kan namelijk nu tot 8 personen toevoegen aan je film.

Oh en kijken jullie de Club van Sinterklaas? Wij hier al jaren, spannend! Nou dit jaar werkt De Video van Sint ook samen met de Club van Sinterklaas. Dat betekent nog meer herkenning straks.

Het proces

Uiteindelijk koos ik toch voor een DVD en download (kan ook alleen als download of alleen als DVD, maar ik vind het nog leuk om dit in de schoen te stoppen) met alleen mijn eigen kinderen. Lekker op zondagochtend een cadeau vinden in de schoen en dan de film kijken.

Woon je in het buitenland? Dan hoef je geen DVD te bestellen, alleen een download kan ook. Heel handig!

Na de keuze voor de foto’s te hebben gemaakt, en de hobby’s, lievelingseten en een opvoedtip te hebben toegevoegd, maakte ik bij huisdieren de keuze nee en ook geen verstopplaats voor de pakjes. Wel leuk om te doen, maar hier worden de pakjes altijd door de buurman met veel herrie neergezet.

Daarna kun je nog kiezen voor leuke extra’s. Liedjes van Coole Piet en Danspiet, een extra DVD, een verjaardagsvideo of upload een tekening die de kinderen in de schoen hebben gestopt. Dat maakt de DVD natuurlijk helemaal af.

Meer zien?

Dat kan, check deze video alvast maar even: https://vimeo.com/185586181

Winactie


Wil jij ook zo’n leuke Video van Sint bestellen voor je kinderen? Dat kan. Want wij mogen een code weggeven om een Video van Sint te bestellen.
Hoe maak je kans? Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet. Als je dat liever op onze Facebookpagina doet, dan mag dat natuurlijk ook. Handig is het altijd om onze Facebookpagina te liken, want daar brengen we de winnaar op de hoogte en je krijgt als je de pagina liked een extra winkans.
Je kunt meedoen tot en met 18 november. Dan heb je nog tijd genoeg om zelf een video te bestellen!

De winnaar is bekend:

NB Dit artikel is tot stand gekomen met een samenwerking.