Verdacht +winactie (gesloten)

Verdacht is het allernieuwste boek van Carry Slee en echt vers van de pers want hij is pas sinds 5 september te koop. Wij mogen een review schrijven erover en dat doen wij maar al te graag. Want een boek van Carry Slee belooft altijd een meeslepend verhaal.

Verdacht

Tess, Victor, Rachel en Brahim zijn vrienden. Ze zitten bij elkaar in de klas en moeten een project doen waarbij ze interviews moeten afnemen in een buurt. De schoolopdracht verloopt moeizaam en als ze horen dat er een overval is gepleegd waar ze hebben gefilmd doen ze een belangrijke ontdekking.

Met hun ontdekking gaan ze naar de politie want ze willen de juwelier die is overvallen graag helpen. Door hun wil om goed te doen zetten ze een hele reeks gebeurtenissen is beweging die hun alle vier enorm beïnvloeden. Is hun vriendschap bestand tegen de komende gebeurtenissen, houdt de liefde tussen Tess en Victor wel stand ondanks de houding van zijn ouders? Kunnen ze elkaar wel vertrouwen? En wat doet Brahim toch steeds?

Verdacht is een goed geschreven superspannend boek waarbij je op een gegeven moment niet meer kan geloven dat het nog erger kan. Toch heb je nooit het idee dat allemaal fictie is en dat het echt zo zou kunnen gebeuren. De emoties staan zo levensecht op het papier dat de wanhoop en het verdriet er soms vanaf spatten. Aan het einde zat ik bijna te huilen, zo liet ik mij meeslepen. Of het van opluchting of ellende is laat ik lekker in het midden want ik wil het boek niet verpesten voor toekomstige lezers.

De thema’s die erin aan bod komen zijn:

Liefde
Vertrouwen
Vriendschap
Geldproblemen
Familie
School
Puberteit

Een mooi boek voor kinderen van 12 jaar en ouder die wel houden van wat spanning. Een boek om snel achter elkaar uit te lezen want je wil ontzettend graag weten hoe het nu afloopt. Het is ook een boek waarin je goed kan spiegelen aan een of meerdere personen en je kan afvragen of jij ook zo zou reageren op de situatie.

Op CarrySleetv 2 geven kinderen, Carry Slee en andere antwoord op deze vraag.

Kinderboek?

Ik heb het boek met veel plezier gelezen. Ook al is het officieel een kinderboek, ook voor volwassenen, zeker voor Carry Slee fans, is het een absolute aanrader.

Aantal sterren: ✩✩✩✩✩ [5/5]
Titel: Verdacht,
Auteur: Carry Slee
Uitgeverij: Overamstel Uitgevers,
Prijs: €14,99 voor een hardcover, € 7,99 voor een E-book
Aantal pagina’s: 252,
ISBN 9 789048 834488

Ben jij ook een enorme fan van Carry Slee of houdt je kind van spannende en meeslepende boeken dan heb ik goed nieuws. Het boek is bij ons namelijk ook te winnen. Laat een reactie achter en vertel ons waarom jij graag het boek zou willen winnen. En wie weet krijg je het boek dan thuis gestuurd! Natuurlijk is het slim om ons te liken op Facebook, want daar wordt de winnaar bekend gemaakt. En je kunt meedoen tot en met 2 oktober.

En de winnaar is bekend en inmiddels op de hoogte.

NB: Dit artikel kwam tot stand door middel van een samenwerking.