Uit dienst

Toch even schrikken. Vandaag viel de brief van mijn nu nog werkgever in de brievenbus. In de brief staat wel heel zwart op wit dat ik geen baan meer heb vanaf 1 oktober. En ja ook al weet ik dat al een hele tijd inmiddels, SLIK, pff, niet leuk. Naast dit harde feit ook nog een aantal van die dingetjes die moeten, inleveren van de spullen. Ja ook dat weet ik wel, maar gebruik de laptop nog steeds veel. Opsturen OVabbonnement. Prima, gebruik hem nu immers niet, maar moet er nog wel in elk geval 1x mee heen en weer, laptop en telefoon moeten worden ingeleverd.

Het langste deel van de brief ging over het verliezen van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Geen korting meer op verzekeringen. Dat wordt dus shoppen dit najaar. Waar is de goedkoopste, maar nog steeds goede zorgverzekering te verkrijgen? En welke verzekeringen hebben we ook al weer nog meer lopen? En is het voordelig om die over te sluiten? Niet echt wat ik onder leuk shoppen versta dus.

Dus als er iemand nog goede tips heeft? Want behalve verlies aan salaris wordt het leven daardoor nog wel iets duurder.

Deze blog schreef ik al eerder, maar had hem nog niet geplaatst. Toen hield ik mijn blog echt nog even als dagboek. Het einde van mijn baan komt nu zo dichtbij. Eind deze week heb ik mijn afscheid, en lever ik alle spullen in. Spannend vind ik het. Gek hè, dan leef je er drie maanden naar toe en is het een week van te voren zo merkbaar.
Ik loop namelijk al minstens drie dagen met een frons op mijn hoofd ipv een glimlach. Ben tegen niemand aardig. Dus nu snel aan de slag dit te verwerken en weer leuk te doen.