Terugblik week #11

Wat een heerlijke week was het weer. Het begon op mijn geluksdag vrijdag de 13e. Het was prachtig weer, dus lekker naar buiten en op school afsluiting van het project geld. Natuurlijk liepen we ook bij het stembureau naar binnen. Kijk je mee naar onze week?

Vrijdag:
Vrijdag de 13e. Over het algemeen niet erg bijgelovig, maar dat het zo’n mazzeldag was dat ik €5,- vond. Dat verwacht je van te voren ook niet ;)

Zaterdag:
De kinderen wilden allebei graag buitenspelen. Ze waren op elkaar aangewezen, want er was verder niemand thuis in de straat om te spelen.

Zondag:
Een dagje thuis. Wat T later worden wil dat hebben we al door. Hij wordt vast automonteur.

Maandag:
Voorjaar. Samen met T de groenbak gevuld. Jammer dat hij pas over ruim een week geleegd wordt, want er moet nog veel meer in. Natuurlijk ook even tijd om lekker te spelen in de tuin.

Dinsdag:
Echt genieten. Even met een boek in de tuin. Zet maar door de rest van de mooie dagen.

Woensdag:
Stemmen voor de provinciale staten en de waterschappen. Goed gebruik gemaakt van mijn stemrecht.

Lekker Homeland kijken. De hele serie opnieuw. Inmiddels al weer halverwege seizoen 2.

Donderdag:
Wilde T voorheen altijd snel naar beneden. Hij blijft nu in bed liggen. In papa’s bed wel te verstaan, met papa’s telefoon. Even de vergrendeling eraf halen en hij weet de weg al naar YouTube en zijn favoriete filmpjes…..

Kijkavond bij A op school. A was zelf alles aan het bekijken. En T wilde wel blijven in groep 1/2A. Als je namelijk het goudklompje vond in de zandbak, kon je die bij de juf ruilen voor een briefje. Met dat briefje kon je in de winkel een spekje kopen. Dat mocht iedereen 1x doen natuurlijk. T hield zich niet aan die ene keer….