Terugblik #1911

Een week met weinig afspraken deze week. Heerlijk. Toch heb ik nog wel een aantal leuke momenten in foto’s uit mijn telefoon weten te krijgen deze week. Wel een korte terugblik dus, maar met mooie momenten om nooit te vergeten.

Zondag was het, net als de hele week trouwens, weer eens extreem slecht weer. Wat moeten we dan toch doen de hele dag? We besloten iets te gaan doen wat we eigenlijk nooit doen. Bowlen. Voor T was het de eerste keer. En voor A de eerste keer met ons. Zij had het wel eens met de tennis en op een feestje gedaan, maar nog nooit met ons. Dat zegt wel iets over de frequentie waarmee wij gaan bowlen he.

T vond het echt helemaal geweldig. Hij kon steeds niet wachten op zijn beurt. Het liefst had hij voor iedereen die ballen wel richting die kegels gerold. Eerst met de hand zelf rollen en daarna met zo’n helling. Toen gooide hij zelfs een strike. Nou daar werd hij wel heel fanatiek van.

De eindstand van de eerste ronde heb ik wel nog even weten vast te leggen, maar helaas de tweede ronde niet. Toen was de tijd om en werd de score al snel van het scherm gehaald. Nu was die score ook niet in mijn voordeel, dus vond ik minder erg hoor.

De rest van de week stond een beetje in het teken van school. Maandag mocht ik werken in groep 7. En woensdag hadden de juffen en meesters studiedag, dus waren de kinderen een dagje thuis. Lekker weinig gedaan.
Nou ja, ik ben een soort van technisch bezig geweest. Het rubber van de afwasmachine was al enige tijd versleten. Het nieuwe rubber hadden we al binnen, maar ik moest even de tijd hebben om het te vervangen. Immers, ik kon de laatste paar keren het rubber er met schoonmaken niet meer uithalen. Ik was bang dat ik het niet meer terug zou kunnen zetten, omdat het te kapot zou zijn. Dus er zat enorm veel vuil onder dat rubber. Maar nu is de afwasmachine weer schoon, en waterdicht! Op de foto ben ik nog niet helemaal klaar, maar het rubber zat er wel al goed in.

 

Ergens in het slechte weer kwam de zon ook nog ergens een klein beetje door. En vielen de stralen precies op de bos met tulpen die we hebben staan. Ze waren al prachtig, maar door de zond die er op scheen werden ze alleen nog maar mooier. Echt een klein geniet moment in deze herfstige week.

Hoe was jullie week?