Terugblik #1904

Wat een heerlijke week hebben we achter de rug. Het was een ijskoude week, met sneeuw, en een koud zwembad en ook nog een verjaardag. Maar hij is voorbij gevlogen! Tijd om even terug te kijken dus.

Vrijdag begonnen we met kijkdag bij zwemles. T werd uit het water gevist om proef te zwemmen in het diepe bad. De meester vond dat hij erg mooi zwom en daarom mocht hij op kijkdag door. De juf van het volgende bad heeft ook even gekeken. Mocht hij direct even in het allerdiepste proefzwemmen. Best spannend. Daarna de les snel in het ondiepe bad afgemaakt, maar volgende week mag hij dan toch echt in het grote bad starten.

Ondertussen werd er op kantoor verbouwd, onze ruimte wordt uitgebreid, dus er moest een muurtje tussenuit. Een voorlopig eindresultaat. De inrichting komt in de loop van de week.

Zaterdag namen we even de tijd om bij Dunja een kopje thee met wat lekkers te drinken na een bezoek aan de bibliotheek. Daarna vertrok T met zijn ooms om kleding voor de bruiloft van zijn oom en tante uit te zoeken. Ik heb een geweldige foto daarvan, maar die kan ik niet plaatsen, want zijn tante mag het nog niet weten. 😉

We sloten de dag af op de verjaardag van nichtje A. Met eten, en echt R! Het was heerlijk!

Zondag was het heerlijk om te gaan wandelen in de duinen. We waren niet de enige, het was echt heel druk. Toch lukte het om een paar foto’s te maken zonder de mensenmassa.

Maandag startte de week met een windowsupdate. Zo irritant altijd als je net begint aan de week en de actielijst is lang en je hebt het druk. Maar dan is het maar weer gebeurd.

Vanaf dinsdag stond de week natuurlijk in het teken van sneeuw. Een wollen jas en wind tegen, maakte dat ik me al een sneeuwpop voelde voor ik goed en wel onderweg was.

De kinderen hebben de rest van de week natuurlijk genoten van de sneeuw die bleef liggen.
T heeft met hulp van de buurman en zijn zus uiteindelijk een prachtige muur gebouwd.

Natuurlijk ook even snel wat plaatjes van de tuin gemaakt. Het blijft altijd een magisch gezicht die sneeuw in de tuin en op de planten

 

Hoe was jullie week?