Terugblik #1850

De laatste weken van het jaar vliegen voorbij en zo naderen we al weer de kerst. Tijd om de kerstboom op te gaan zetten. Ja hij staat hier dus nog niet als je dit leest. Van huis uit gewend dit altijd laat te doen, en eerlijk gezegd bevalt me dat prima. Even rust na de drukke stuiter periode van Sinterklaas. Wat we wel allemaal deden laat ik je vandaag weer zien in deze terugblik met lekker veel foto’s.

Vrijdag was een perfecte dag om lekker binnen in huis bezig te zijn. T was aan de lego na zijn zwemles en A was ook aan het rommelen thuis.

Daarna werd er natuurlijk nog even lekker getennist en T wist zijn vader zo ver te krijgen dat hij even wilde overgooien met een bal.

Zaterdag hebben we ons helemaal ondergedompeld in de kerst. Altijd leuk om een kerstshow bij een tuincentrum te bezoeken.

Lichtjes kijken en de kinderen mochten natuurlijk hun kerstbal voor dit jaar weer uitzoeken. Ze kozen niet eens iets uit deze enorme bak met glitters.
Nee T koos een zacht pluizig vosje en A een paar schaatsen.

Zondag begonnen haalden we de herfst en Sinterklaas weg uit huis en maakten we het windlicht en de schaal weer op in kerst/winterstijl.  Met een klein beetje hulp maakte T er weer iets stijlvols van dit jaar.

Maandag stond in het teken van een domme actie. Ik liep met mijn hoofd tegen een paal aan. Was in gesprek met iemand achter me en de paal was iets dichterbij dan gepland. Een mooi ei was dus het resultaat.

Dinsdag had ik het geluk om bijna droog over te komen, ondanks deze prachtige regenboog die aankondigde dat de bui onderweg was. Snel fietsen en met een beetje geluk, was ik op tijd op school om de kinderen op te halen.

Woensdag maakte A spontaan een chocoladetaart. Daar had ze trek in. Lekker hoor!

Zo vloog deze week ook weer razendsnel voorbij en maken we ons op voor de laatste schoolweek van 2018.

En hoe was jullie week?