Terugblik #1844

Oh wat was het ineens koud! Oké we hebben het over eind oktober en inmiddels november, maar ik liep echt vorige week nog in een zomerjas. En coltruien moest ik ook nog zoeken. Maar wat hebben we ze ineens nodig zeg.  Ergens ook wel weer lekker om weg te duiken in een col en een warme winterjas. Maar behalve ons warm aankleden deden we natuurlijk nog meer deze week.Vrijdag was officieel de laatste dag van de herfstvakantie. Ik was lekker met T thuis en A was naar een feestje. En ook ’s avonds had zij nog een feestje. Een lange dag voor haar, creatief en gezellig, maar voor ons T en mij lekker rustig.

Zaterdag hebben we ook heerlijk gespeeld in huis. T maakte van zijn kamer een waar theater waar ik mocht genieten van een griezelige Sinterklaas voorstelling.

Zondag stonden we al vroeg op de tennisbaan. En het was maar 5 graden! Koud, gelukkig wel met een heerlijk zonnetje.

Het was weer de laatste dag van de herfstcompetitie. Ook wel weer fijn. Verder hebben we weinig gedaan, heerlijk in huis gerommeld.

Maandag waren de kinderen nog vrij. Studiedag. Dus tijd om T weer even een korter kapsel te geven. Zoek de verschillen 😉

 

 

Dinsdag en woensdag stond ik voor het laatst voor groep 8 van A. Ik ga ze echt missen. Maar wat betreft mijn andere werkzaamheden en ook voor A is het beter dat het stopt. Nu ik dit schrijf weet ik dat er ook niemand anders is gevonden om het over te nemen en wordt het intern opgelost. Het lerarentekort wordt zo wel erg merkbaar als ik het zelf niet langer kan en wil opvangen. Wel werd ik door de klassenvader en het hele team verwend met bloemen en cadeaus. Zo lief, en dat had dus echt niet gehoeven.

Vond dit ook zo’n leuke foto. Als ik in de klas ben en de school is uit, heb ik geen opvang geregeld omdat ik normaal natuurlijk alleen onder schooltijden op kantoor zit. T komt dus altijd bij mij in de klas. Als hulpmiddel had ik voor een rekenles blokjes nodig gehad en T heeft daar na schooltijd heerlijk mee zitten bouwen.

Donderdag dus voor het eerst in 2 weken weer een dagje kantoor. Er ligt dus echt heel veel werk. Hard aan de slag geweest dus.

En hoe was jullie week?