Terugblik #1842

Terwijl de herfstvakantie voor de deur staat, voelt het buiten nog bijna zomers aan deze week. Stiekem vind ik dat veel fijner zo’n warme, maar vooral het zonnige van de herfst. Niets mis met een goede herfststorm, maar met dit mooie weer voelen we ons gewoon blijer.

En dus eigenlijk wel jammer dat wij deze week geen herfstvakantie hadden, maar gewoon naar school moesten.

Vrijdag begonnen we de dag eigenlijk al midden in de nacht. T stond ineens naast mijn bed, dat zijn tweede tand eruit was. Snel in een bakje gedaan, even gekeken, en daarna maar weer lekker naar bed. De volgende dag hebben we natuurlijk even een mooie foto gemaakt van het grote gat in zijn mond.  En heel klein, zijn inmiddels de eerste puntjes van zijn “grote mensen tanden” ook al zichtbaar. Het gat zal dus snel weer worden opgevuld.

Zaterdag hebben we naast de gebruikelijke boodschappen en een bezoekje aan de bibliotheek ook lekker buiten doorgebracht. T maakte een boomhut, en moest daardoor eerst flink met een echte zaag aan de slag. Best spannend vond ik dat, dus we bleven er maar even bij in de buurt. Ik heb ondertussen een poging gedaan de voortuin weer onkruidvrij te maken, maar einde van deze week zag ik dat er al weer nieuw was gegroeid 🙁

Zondag mocht A natuurlijk eerst even tennissen, de najaarscompetitie is nog in volle gang en daarna zijn we de duinen ingetrokken. De bronsttijd is aangebroken en dat hebben we geweten. Op vele plekken hoorden we de mannetjes burlen en we waren zelfs getuige van een ware strijd der geweien.  Hoewel het gek blijft dat er teveel herten rondlopen en ze veel te tam zijn, was het wel een unieke kans om dit van zo dichtbij een keer mee te maken. In het kader van, dit zien we normaal alleen op tv.

De foto is niet heel scherp, want ik moest alsnog natuurlijk best wel veel inzoomen en dat gaat ten koste van de kwaliteit. Een filmpje maakte ik ook en dat plaatste ik al eerder op instagram.

De rest van de week stond in het teken van werken. Weer twee dagen op school gewerkt. Inclusief een theatervoorstelling die ik met de kinderen mocht voorbereiden. En natuurlijk halen en brengen van de tennis en zwemles. Ook met dit weer natuurlijk geen straf, hoewel het einde van de week wel al een paar graden kouder was.

Hopelijk mogen we volgende week ook genieten van een heerlijke herfstvakantie.

Hoe was jullie week?