Terugblik #1838

Zo dat was me wel weer een week. Je kon het niet terugzien op het blog, of nou ja, eigenlijk wel, want er kwamen dus helemaal geen blogs online deze week. Geen tijd, geen energie om ze te schrijven en al online te zetten. Het blijft dus nog even wat rustiger hier, want de komende weken zijn ook erg druk….

We begonnen het weekend vrijdag op de tennisbaan. R speelde een toernooi en mocht eind van de middag al spelen. Mooi voor ons, want dan konden we gezellig mee om te kijken. T hoopt tegenwoordig vooral op het einde van de wedstrijd, want dan kan hij aan de slag. Bij deze vereniging heeft hij zijn favoriete item dan ook snel gevonden en zorgt hij voor mooie zichtbare lijnen voor de volgende wedstrijd.

Zaterdagochtend werden we verrast door een zeer vroeg bezoek van Sinterklaas. Sinterklaas T had alle tennisschoenen gevonden en netjes bij de schoorsteen gezet. Gevuld met een cadeau, een koekje en een dropje. Want ja, pepernoten weigert zijn moeder nog in huis te halen voor hem.

Zondag mocht A tennissen. De eerste wedstrijd van de najaarscompetitie. Heerlijk weer, dus het was geen straf om mee te gaan. En dat vond T ook weer prima natuurlijk. Kon hij mooi nog een rondje slepen.

Maandag en dinsdag waren voor mij hele drukke dagen. De leerkracht van A is ziek en ik heb deze twee dagen bij haar voor de klas mogen staan. Heel leuk! Maar ook best wel zwaar. Net of je een nieuwe baan hebt. Losse dagen zijn toch altijd net even anders als invaller. Volgende week mag ik (helaas) nog een keer twee dagen voor deze geweldige groep kinderen staan. Maar hoe leuk ze ook zijn, ik hoop ook dat de eigen leerkracht wel snel weer terug is. Altijd beter 😉

Dinsdag was het natuurlijk prinsjesdag. Met alle leerkrachten op school trokken we dit thema door. Even een hoedje op voor de klas. Heel leuk, maar toch minder praktisch. Ik vond het vooral heel warm op mijn hoofd……

Woensdag heb ik mooi het huis even kunnen opruimen. Er reed weer een kledinginzameling door de straat en de vorige keren was ik steeds te laat, of vergeten alles buiten te zetten. Ik had dan ook een hele berg zakken voor de deur gezet. Wel lekker opgeruimd in huis. Binnenkort staan er waarschijnlijk wel weer nieuwe zakken, de zomerkleding ligt nu nog in de kasten en de winterkleding achter het schot. Meestal levert die wisseling ook nog wel het een en ander op aan spullen die een tweede leven kunnen gebruiken.


’s Avonds lekker met A op de bank Ajax kunnen kijken. R zat in het stadion en wij voor de tv. Ik vind het wel lekker eigenlijk dat die wedstrijd al om 19:00 uur begon. Kunnen de kinderen het ook makkelijker meekijken en R was ook op tijd thuis.

Donderdag was een rustige dag. Die had ik ook wel nodig na deze week. Heerlijk gewoon op kantoor gewerkt, ’s middags het huishouden een beetje bijgewerkt, was ook wel nodig en ’s avonds heerlijk op de bank gezeten.

Hopelijk vandaag en van het weekend wat meer tijd om blogs af te maken en online te zetten volgende week.

Hoe was jullie week?