Terugblik #1728

O jee, arme hond! Hopelijk was hij snel weer opgeknapt. Dat scheelt jou ook weer onrustige nachten. Wij hadden weer een pittige week. De laatste weken tot de vakantie vind ik altijd maar heel druk eigenlijk. Dit resulteerde ook in een rustige week op social media en dus ook weinig foto’s. Het is eigenlijk tijd voor vakantie….

Vrijdag startten we rustig. A moest wel naar school, maar T had margedag. Goed gepland na het schoolreisje van gisteren. Hij was toch wel echt heel moe, dus hij heeft de hele dag in pyjama gelopen. En stiekem was ik ook nog wel heel moe. Maar dat kan ook komen door de zware nacht. Wat een heftig onweer af en toe weer. A moest wel gewoon naar school en had zelfs nog een toets, ondanks dat de rapporten al binnen zijn, zijn nog niet alle provincies van Nederland getoetst. Dus die lopen nu nog net even door.

’s Avonds hebben we ons nog even flink in het zweet gewerkt. Meer dance danst voor Samenloop voor hoop.

Dus in plaats van samenlopen mochten we bij jullie dansschool gezellig meedansen voor het goede doel. Met onze beperkte kennis van dansen hebben we in elk geval veel lol gehad. En gelukkig staan we niet op de foto die in de krant staat…..
https://www.haarlemsdagblad.nl/haarlemmermeer/maar-dance-danst-voor-samenloop-voor-hoop-hoofddorp?fb_action_ids=1685612794799518&fb_action_types=og.comments&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B1337854853000531%5D&action_type_map=%5B%22og.comments%22%5D&action_ref_map=%5B%5D

Zaterdag was een drukke dag, de gewone dingen natuurlijk, zo waren we in de bibliotheek en boodschappen doen. A had ’s middags een feestje en wij ontvingen vrienden voor een BBQ. Met als gevolg dat de kinderen buitensporig laat in bed lagen……
Gelukkig hoefden we zondag pas laat in actie te komen. R speelde finale in Vijfhuizen en hoefde pas om half 5. Nadeel van zo laat een finale spelen is dat de prijsuitreiking ook pas laat is. Dus lagen de kinderen weer laat in bed. Maar T heeft er net als vorig jaar lekker kampvuurtjes gebouwd. Levert een leuk zoek de verschillen plaatje op.

Maandag dus vermoeide kinderen naar school gebracht en verder een rustige dag gehouden, want dat hadden ze nodig.
Dinsdag stond ik voor de laatste keer dit jaar voor de klas. Had ik echt geluk dat groep 8 al bezig is met afscheid nemen. Ze namen voor alle leerkrachten een bloem mee. Hierdoor kreeg ik ook van elke leerlingen een andere bloem. Daardoor ontstaat er een mooi gevarieerd boeket. Net als een klas. Ook allemaal mooi en gevarieerd. Leuk bedacht door een van de ouders.

Bijna vakantie dus! En dat telt eigenlijk voor bijna alle activiteiten die we doen. Zo had A woensdag gewoon nog een tennisles, maar is Spaans al afgelopen.
De week eindigde ik toch weer even op school. Ik was door groep 8 ook uitgenodigd voor hun afscheidsavond. Zo fantastisch om daarbij aanwezig te mogen zijn!

Nu nog een volle week school, vieren van de verjaardagen en dan begint eindelijk de vakantie. Hoe was jullie week?