Stil liggen

Ik ben niet zo goed in stil liggen of stil zitten. Tenminste niet als het gedwongen is als het een keuze is ben ik er namelijk heel goed in. Nu ik gedwongen door mijn rug al voor de tweede dag plat lig heb ik wel wat extra tijd om te schrijven voor jullie. Toch gaan er een heleboel dingen door mij hoofd, dingen die ik nu niet kan uitvoeren en mij ergens dus dwars blijven zitten.

Het plafond

Ik kijk niet zo vaak naar het plafond boven de bank en nu staar ik er al twee dagen naar. En weet je er zit een stofweb in de hoek bij de lamellen. En ik wil hem dolgraag weg halen maar op een bank klimmen en boven mijn hoofd een stofweb weghalen behoort nu niet tot de mogelijkheden. Deze komt dus op mijn to-do lijstje voor als ik weer op ben.

De was

De was moet gedaan worden. De mand is gevuld en de vorige was wacht op een opvouwer. En deze opvouwer ligt nu dus zelf opgevouwen. En het blijft door mijn hoofd spoken dat die was nog gedaan moet worden. Misschien morgen als ik voel dat mijn rug weer een zware wasmand en bukken bij de wasmachine kan hebben

Blog

Ik kan wel schrijven en even een fotootje maken. Maar ik kan ze niet bewerken, op de site zetten of publiceerklaar maken. Het gevolg is dus een aantal onaffe blogs die wel op mijn IPad staan maar niet op de site. Ik weet wel dat in geval van nood Marijke meer dan bereid is om ze voor mij af te maken maar ik doe het toch liever zelf. Helaas doet zitten dus zeer en achter de computer een uur doorbrengen behoort even niet tot de opties. Liggend typen gaat wel.

Taart

A viert bijna haar verjaardag. Ik heb beloofd weer een taart voor haar te maken. Een uitdaging vanaf de bank, ik geef het toe. In mijn hoofd heb ik de taart al af, misschien dat ik morgen wat kan gaan doen, de verjaardag is nog maar twee dagen weg. Zou je liggend op de bank ook een figuur van marsepein kunnen maken? Misschien dat ik het morgen uitprobeer als het echt niet anders gaat

Verjaardag vieren

Als ik het dan toch over een verjaardag heb….. stel dat ik de taart wel afkrijg hoe kom ik het feestje door? De bank is dan bezet door bezoek. Kan je het maken om in bed te gaan liggen als je visite hebt of zal ik gewoon tussen het bezoek op de grond gaan liggen ?

Bank

Mijn bank is te kort! We hebben een tweezitter en een driezitter. Ik lig op de driezitter maar ik pas niet lang uit. Met als gevolg dat ik met kromme benen moet liggen of met doorgezakte knieën. Volgende keer een langere bank kopen of maar gewoon zorgen dat ik er niet meer op hoef te liggen?

Heb jij ook wel eens verplicht plat moeten liggen?