Paw Patrol alert

Wat als je kleinzoon Paw Patrol erg leuk vindt? En je bent bij Zeeman en je hoort dat de nieuwe collectie met heel veel Paw Patrol binnenkomt. En die kleinzoon viert ook nog zondag zijn verjaardag. Ja dan zorg je dat je op tijd bij de Zeeman bent om hem voor zijn verjaardag te verwennen.

Nieuwe collectie Paw Patrol bij Zeeman

Afgelopen vrijdag kwam de nieuwe collectie binnen. En het is veel! En volgens mij is het filiaal waar oma komt nu uitverkocht voor deze maat ;). Maar ze heeft er een hele blije en hele trotse kleinzoon bij. En wij hebben een huis vol hondjes.
Een overzicht van wat er zoal te krijgen is. Ben je voorbereid op een overload aan Chase en Marshall? Laten we beginnen bij datgene dat je niet altijd ziet.

Ondergoed:

Een boxershort met bijpassend hemd. Natuurlijk voorzien van Marshall en Chase. En met een bijpassend hemd.

Sokken:

2 paar sokken voor een spotprijs. Het ene paar is voorzien van Marshall en op het andere paar prijkt Chase.

Pyjama:

Natuurlijk is er ook een pyjama. Met een fris blauwe broek en een rood shirt, waar natuurlijk de honden Marshall en Chase, maar ook Rubble niet op mogen ontbreken.

Handdoek en washand:

Niet alleen kleding zat er in zijn verrassingspakket. Er kwam ook een prachtige blauwe handdoek uit te voorschijn. Natuurlijk voorzien van logo en wederom Marshall en Chase en Rubble.
Een bijpassende washand wordt opgesierd met op de ene kant Marshall en op de andere kant Chase.

T-shirt:

Oma had gezorgd dat het T-shirt hier al in huis was. Zo kon hij het vandaag al aan. Het T-shirt heeft op de voorkant Marshall en op de achterkant Chase. Of was het nu andersom? Chase op de voorkant en Marshall op de rug. Het maakt niet uit, bij dit shirt zit jouw favoriet altijd voor. Of je wisselt het lekker af. Slim hoor! 2 shirts voor de prijs van 1.

Vest:

Als laatste had T nog een erg leuk vest gekregen. Zoals je wel verwacht, prijken ook hier Marshall en Chase op de voorkant. De achterkant is mooi neutraal blauw. Het vest lijkt wel wat op een trainingsjasje en zit erg fijn. Deze valt wel wat klein, dus even passen of je niet een maatje groter moet hebben. Voor T paste het nog precies.

Nog veel meer

Verder is er nog een kussenhoes, fleeceplaid en vele andere leuke spullen van Paw Patrol te verkrijgen. En naast de jongens collectie die T heeft gekregen, is er ook een collectie voor de meiden. Met roze en turquoise als basiskleuren ten op zichte van het rood en blauw van de jongenscollectie. Alles is te krijgen in maat 92-128.