Oud en Nieuw tag

Dank je wel Hanneke voor deze tag. Hij past nog precies in het oude jaar. Overigens kwam Hanneke hem tegen bij mamaliefde. Na kerst dus ook de oud en nieuw tag. Leuk om in te vullen en eens na te denken over oud en nieuw.

Wat is je mooiste herinnering van het afgelopen jaar?
Jee dat is lastig. Ik vind 2104 een pittig jaar. Veel spannende momenten, maar die waren niet per definitie altijd leuk. Ik kies dan toch voor mijn taart etende zoon op zijn eerste verjaardag. Hij vond de taart zo lekker dat hij mijn hele stuk opat

Steek jij vuurwerk af dit jaar?


Nee. Ik vind het doodeng! R stak wel regelmatig vuurwerk af. Maar dit jaar ook niet meer. Het moet ieder jaar maar harder en groter en mooier. Met als gevolg dat het erg veel duurder maar ook gevaarlijker wordt. Laat dus maar…..

Wat eten jullie op oudjaarsavond?
Wij halen net als vorig jaar wat lekkers bij de beste afhaal van het dorp. Grieks/Italiaans alles vers. Heerlijk. Verder nog een oliebol en een appelflap erbij en klaar!

Wat kijk jij op tv?
Ik denk “Ik hou van Holland” of anders iets met muziek. Vind de tv niet zo leuk eigenlijk op oudejaarsavond. Maar aangezien we met de kinderen thuisblijven zit er niet veel anders op.

Mogen de kinderen opblijven?
A mocht vorig jaar wel, maar viel in slaap op de bank. Het is nu al avonden laat geweest, dus misschien moet ze wel even naar bed. Maken we haar wel wakker voor 12 uur. T werd vorig jaar wakker van de extreme knallen in de straat. Ik denk dat we hem nog laten doorslapen, of misschien toch wakker maken?

Doe je mee aan de nieuwjaarsduik.
Nee! Zeker niet. Ik hou niet van zwemmen en niet van kou. Iedereen die het wel doet, verklaar ik voor gek!

Wat is een van je voornemens voor het nieuwe jaar?
Niet speciaal, ik zie het nieuwe jaar wel altijd als een nieuw begin met nieuwe kansen, maar al snel zitten we weer in het normale ritme.
Ik ga dus gewoon door zoals ik 2014 ben geëindigd.

Wat zijn jullie antwoorden op de vragen? Ik zou het leuk vinden als je in de reactie je antwoorden neerzet of de tag overneemt