Nationale MamaBloggerDag + meer dan 50 winacties (gesloten)

Vandaag is het een bijzondere dag. Het is namelijk Nationale MamaBloggerDag! Voor alles hebben we een dag. Moederdag, Vaderdag en op het kinderdagverblijf een Opa en Oma dag. op sommige scholen trouwens ook. Maar er was nog geen MamaBloggerDag.
Natuurlijk geen echte noodzaak, maar wel gewoon leuk! Tenminste, dat vonden wij als Mamabloggers en hebben besloten deze dag uit te roepen tot Nationale MamaBloggersDag. Goed nationaal, misschien is Nederlandstalig beter. Om je kennis te laten maken met de vele Mamabloggers die Nederland en België rijk is, is er een Bloghop georganiseerd. En om de MamaBloggerDag nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen. Lees gauw verder!

Mamabloggerswattes??

Nog even wat meer uitleg. Ons land kent heel veel mama’s die bloggen. Over de kinderen, combinatie werk en thuis, beauty en kind. Alle combinaties zijn mogelijk. Dus waar je 10 Mamabloggers op een rij zet, heb je ook 10 andere blogs. En in vele van deze blogs kun je je vast een deel herkennen.


En als Mamabloggers maken we je het vandaag een stuk makkelijker om andere blogs te leren kennen.
Met ruim 50 !!!! deelnemende blogs maken we een lange ketting, die je helemaal kan volgen, tot je weer op een link naar hier klikt.
Elk deelnemend blog linkt namelijk naar zijn het volgende deelnemende blog. En een bedankje aan degene voor je in de ketting. Zo kun je dus van het ene naar het andere blog hoppen.

En nog leuker, je kunt op elk blog ook wat winnen! Dat betekent dat we totaal voor meer dan € 800,- euro aan prijzen weggeven vandaag!
Bijzonder he!

Bedankt Mammiemammie

Misschien kom je al vaker hier bij ons lezen. Maar misschien kom je nu via de bloghop van een ander blog. Dan ben je gekomen via Mammiemammie de blog van Mahwish. Leuk blog ook hè. En heel leuk dat zij voor ons in de bloghop staat.

Winactie

Ook wij hebben dus een winactie. En echt een hele leuke. Begin augustus ontdekten we de webshop Girlie stuff. In Thailand zijn we nog nooit geweest, maar ik vergelijk even met Maleisië en Indonesië. En dan lees ik dit:

Slenterend van kraam naar kraam op de Chiang Mai Sunday Market sloeg ik de stalletjes met toeristenmeuk over. Na 15 reizen had ik dát wel gezien. Maar wat is de Noord Thaise stijl mooi! Kleurrijk en met prachtige borduursels. Verliefd stopte ik bij elke kraam om de materialen van de tassen en kleding even te voelen.

En ik keek in de webshop! Verkocht! Die rokjes zijn zo leuk! Ik mailde direct om te kijken of we hier vandaag een rok mochten weggeven.

Helaas zag ik  niet direct iets dat onze dames nog passen. Maar ik zal regelmatig een kijkje nemen, mits de dame in kwestie zelf ook overtuigd is natuurlijk. Iets met groter worden en een eigen smaak ontwikkelen… Maar goed dat heb ik haar nu dus niet gevraagd. Immers jij kunt zo’n leuke rok winnen voor je dochter.

Plaats hieronder in een reactie, of in een reactie op Facebook welke rok ter waarde van €14,95 je wilt winnen en natuurlijk de maat (check hier alle rokken).
Je kunt meedoen tot 24 september. Daarna maken wij op onze Facebookpagina bekend wie de winnaar is. Handig om onze pagina ook even te liken dus. En veel plezier met de volgende blogs!

En weer hoppen

Nu je bij ons hebt meegedaan aan de winactie (of niet, mag ook hoor), dan is het nu tijd om weer door te springen naar de volgende. De volgende is ook een heel leuk blog. Namelijk wereldvankinderen.nl/ van Laura en Nancy. Zij hebben ook een hele leuke winactie voor je klaar staan!

En als laatste natuurlijk Yvonne van Kidzblogger bedankt voor de enorme hoeveelheid tijd en energie die je erin hebt gestopt om dit te organiseren!

Ga jij alle blogs af?

Winnaar