Naampuzzel + winactie (gesloten)

Net niet op tijd voor zijn verjaardag, dus T kreeg vlak na zijn verjaardag zomaar nog een cadeau. De geluksvogel. En niet zomaar een cadeau, maar een gepersonaliseerd cadeau. Dat zijn toch wel de leukste cadeaus. Spullen met jouw naam erop. Sommige kinderen hebben altijd geluk en kunnen in elke winkel terecht voor grappige spulletjes met hun naam. Maar tegenwoordig zijn er zoveel namen, dat je steeds vaker misgrijpt. Ook wij kozen voor T niet een standaard schrijfwijze van zijn naam. De naam komt wel vaker voor, en zie je ook op pennen, sleutelhangers en andere spulletjes met namen, maar nooit in zijn schrijfwijze zonder de h. Terwijl dat toch ook regelmatig voorkomt.

Cre8

Gelukkig zijn er tegenwoordig op internet nog veel meer leuke spulletjes te vinden dan alleen in de speelgoedwinkels en cadeauwinkels in het dorp waar wij wonen. Via dit ontzettend handige internet vond ik ook hele leuke naampuzzels.
Als je de site van Cre8 bezoekt, zie je ze niet direct. Ik kwam ook via via achter het bestaan van deze leuke puzzels. Ik was al een paar keer op de site geweest en het concept van Cre8 spreekt me echt aan. Een bedrijf, nou ja een winkel en werkplaats waar alles draait om digitaal fabriceren. Echt helemaal van deze tijd en met name de veelzijdigheid, waardoor iedereen die iets unieks zoekt bij ze terecht kan, vind ik fantastisch.

CRE8 is een winkel én een werkplaats in hartje van Amsterdam waar alles draait om digitaal fabriceren, zoals 3D-printen en lasersnijden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor prototype van een ontwerp, een op maat gemaakt relatiegeschenk, design cadeau, een creatieve workshop of een cursus ontwerpen.

Naampuzzel

Al surfend kwam ik dus ook in de shop. En geloof me, als ik een nieuwe lamp zoek, of een lamp voor de kinderkamer, of een sieraad voor een echte Amsterdammer, dan kom ik nog een keer terug. Maar nu kwam ik voor de naampuzzel. Voor T mocht in een naampuzzel uitzoeken.


De naampuzzels zijn gemaakt van plexiglas en berken multiplex. Met de lasersnijder worden de stukjes plexiglas op maat gesneden. Deze lasersnijder zorgt voor een mooi unieke zwarte snijlijn. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Maar omdat het best kleine stukjes zijn, staat er toch een waarschuwing op om pas vanaf 3 jaar ermee aan de slag te gaan.

Je kunt kiezen uit 4 kleuren thema’s. Die zijn geïnspireerd en vernoemd naar de vier jaargetijden. Mooie frisse en warme kleuren.

Voor T kozen we het thema zomer. Ik vond winter leuk passen bij zijn kamer, waar de naampuzzel een mooi sieraad is, als hij er over een paar jaar mee uit gepuzzeld is. Maar ook het zomerthema sluit goed aan bij de kleuren van zijn kamer.

Ook de warmere kleurenthema’s vind ik trouwens ook heel mooi. De kleuren passen goed bij elkaar.

Puzzelen

Zodra de puzzel uit de verpakking kwam, ging T direct aan de slag. De stukjes bestaan uit halve en kwart cirkels en rechthoekjes van verschillende formaten. De letters kunnen op verschillende manieren met de verschillende stukjes in elkaar gepuzzeld worden. En elke keer heb je daardoor een nieuwe verdeling van de kleuren in je naam. Dat vind ik heel mooi. Ondanks de vaste vormen, belemmert deze puzzel de creativiteit niet.

Winactie

Ken jij ook iemand met een naam waarvoor je niet gemakkelijk een cadeau met naam koopt? Doe dan vooral mee met de winactie. Wij mogen namelijk 1 kindje heel blij maken met zo’n toffe puzzel.
De voorwaarden:
Laat een bericht hieronder achter met een geldig e-mailadres en vertel voor wie jij deze puzzel graag wil winnen, en in welke kleuren.
Of laat op Facebook een bericht achter voor wie jij deze puzzel graag wil winnen, en in welke kleuren.
Natuurlijk like je onze Facebookpagina als je dat nog niet had gedaan.
En wil je een extra kans maken, dan deel je de winactie onder je eigen Facebookvolgers. Laat je ons dat wel even weten, want als je dat niet openbaar doet, kunnen wij het niet zien. En dan loop je de extra winkans mis.

Je kunt mee doen tot 20 maart 2016. Daarna maken wij de winnaar bekend.

Winnaar

En de winnaar is bekend. Je ziet het op https://youtu.be/Oe-H9PeNTp0