Mamakado voor Moederdag Winactie (gesloten)

http://www.youtube.com/watch?v=jD5xXojXSH8Oh dit vinden wij echt heel erg leuk. Omdat het deze week, ja zondag al, Moederdag is, mogen wij iets heel leuks weggeven. Een prachtig sieraad. Met de naam van je kinderen. Of met een naam en een geboortedatum bijvoorbeeld.
Super tof toch? Wij vinden in elk geval van wel.

Kaya Sieraden

Misschien ken je ze al? De sieraden van Kayasieraden.nl. Unieke sieraden, zo op internet besteld. De meest populaire artikelen worden zelfs al geleverd met 1 dag levertijd. Dat vind ik echt ontzettend snel.
En je hebt een uniek sieraad voor een fantastisch prijs. Het voordeel van een webshop ten opzichte van een juwelier zie je ook hier terug. De sieraden zijn goed betaalbaar. En voor elke beurs is er ook echt iets leuks. Dat vinden wij in elk geval.
Zelfs als je meer van goud houdt, of als dat beter past bij je andere sieraden, dan heeft Kaya sieraden iets voor jou.

Mama sieraad

Natuurlijk heb jij bij manlief of de kinderen al genoeg hints gegeven voor aankomende moederdag. En zit daar een uniek sieraad met de namen van je kind(eren) en eventueel een geboortedatum bij? Ja dan hoef je waarschijnlijk niet meer mee te doen. Voor onze winactie mogen wij een hele mooie ketting weggeven.
Een hartvormige hanger waarop ruimte is om 2 kindernamen te laten graveren. Of 1 naam en de geboortedatum. De gravure is met mooie sierlijke letters. Handig, want wij kennen ze wel voor 1 kind. Maar als je er twee hebt, is 2 hangers aan je ketting toch helemaal niet praktisch? Nee, maar nu passen beide kinderen op 1 sieraad. Helemaal goed dus!
Echt een hele mooie ketting, en een van de mooiste cadeaus om te krijgen voor moederdag. Of gewoon om te winnen en na Moederdag nog een cadeautje te krijgen dus.

Maar win je nu niet, dan bestel je je mamakado gewoon alsnog zelf. En er is nog zoveel meer keus, ook voor extra zoetwaterpareltjes aan de ketting, of extra bedeltjes voor aan een armbandje kun je ook fantastische dingen vinden.

Winactie

Ja zoals we al zeiden, jij kan dus zo’n hele mooie ketting winnen! En het is nog maar kort dag voor Moederdag, dus je moet er snel bij zijn.
Wat moet je doen? Natuurlijk heb jij de Facebookpagina van Mama’s met Thee en die van Kaya Sieraden geliked. Dit laat je dan ook even weten in je reactie onder dit bericht of onder het bericht op Facebook. Hier kun je dan ook laten weten dat je meedoet, en voor wie je dit mooie cadeau wil winnen. We zijn ook heel nieuwsgierig wat je op het sieraad wilt laten graveren. Vergeet dit niet met een geldig emailadres te doen, anders kunnen we je niet bereiken als je hebt gewonnen.

Het openbaar delen van bericht van de winactie op je eigen Facebook of twitter of elders, levert je een extra winkans op. Vergeet ons niet te vermelden, want anders zien we dus mogelijk deze extra kans over het hoofd.

Je kunt meedoen tot en met zondag 8 mei. Moederdag dus. Dinsdag 10 mei maken we de winnaar bekend.
De winnares is inmiddels bekend. In het filmpje kun je zien wie de winnares is.