Cupcakes diner

Ik vind het een raar idee. Cupcakes bij het avondeten. Cupcakes doen mij toch echt denken aan zoete cakejes die mooi zijn versierd met botercreme, marsepein en andere leuke versiersels. Ik eet ze het liefst bij de thee.


Maar Maggi heeft aarappelcupcakes. En met twee kinderen in huis die je gevarieerd wilt laten eten, is het misschien wel een leuke afwisseling. Dus van de week nam ik ze maar eens mee uit de supermarkt, aangezien ik de hele week saaie menu’s gepland had met veel gewone groente.

Naast het pakje,

moet je zelf nog wat dingen toevoegen:

  • 250 ml melk
  • 2 eieren
  • eventueel nog wat eigen ingrediënten

Als extra ingrediënten koos ik voor een in kleine stukjes gesneden paprika. Dat ziet er gezellig uit die rode stukjes. Tenminste dat is het idee. En ik had nog wat champignons over, dus die heb ik er ook door gedaan.

 

Als ik de verpakking mag geloven is het echt heel makkelijk. Daarom maakte ik dit samen met A. A vind avondeten koken niet interessant (als we zelf gemaakte pizza maken is er natuurlijk een uitzondering), maar bakken altijd heel leuk.

Kijk maar op de foto’s hoe je het moet maken.

 

 Wat vonden wij ervan?

Wat een feestelijk bord. In plaats van 8 cupcakes werden het 12 cupcakes. Komt door de vulling denk ik.
De cakejes zelf waren echt heel goed gelukt. En lekker!
T kende het niet, dus hij heeft keurig de broccoli opgegeten, maar zijn cakeje laten staan. De andere 11 cakejes waren wel zo op.

Zeer zeker voor herhaling vatbaar, maar dan maken we ze wel iets pittiger. In elk geval knoflook en ui erdoorheen. Lijkt me ook lekker met spek. Of misschien gegratineerd met kaas.

Wat lijkt jou lekker als extra vulling?