Boodschappen november week 4

Deze week de laatste week van november alweer. De maand is weer snel gegaan en de uitgaven ook. Wat een stapel bonnetjes weer deze week. Maar er zit er ook nog 1 bij van vorige week. Die was er per ongeluk buiten gelaten en neem ik dus deze week alsnog mee. Voor het totaal deze maand maakt dat natuurlijk niet veel uit. Vorige week iets minder en deze week iets meer kwijt vermoedelijk dus.

 

Wat gaven we deze week uit aan boodschappen?


€ 16,60
€ 19,45
€ 8,08
€ 4,65
€ 21,01
€ 8,53
€ 3,81
€ 9,68
€ 1,98
€ 2,37
€ 6,27

Totaal: € 102,43

Zo daar schrok ik ook echt weer van, voor mijn gevoel heb ik zo weinig gekocht deze week. Maar toch even de bonnetjes doorgelopen. € 16,60 hoorde dus  eigenlijk nog bij vorige week, maar toen was ik hem vergeten. Luiers, billendoekjes en snoetenpoetsers. Voordelig, want op de vaste klantenavond van Kruidvat gekocht met 20% korting. Billendoekjes en luiers had ik anders deze maand niet meer gekocht en besparen we dan mogelijk volgende maand een deel op. WC papier, direct weer een baal van 24 of waren het nu 32 rollen. Ach, voorlopig niet meer nodig dus. Maar wel een aanslag van € 5,99. Tikt ook lekker aan. En zondagmiddag is er wat lekkers gehaald voor op een stokbroodje, € 9,68. Haha ja daar gaat je gevoel dus de mist mee in. En ook vrijdag was manlief ziek thuis en werd er iets lekkers gehaald voor op brood. Hoppa weer € 6,27 Als je dit van het totaalbedrag afhaalt, valt het misschien nog best mee. Wcpapier was noodzaak hoor, dus die haal ik er niet vanaf. Dus dan zitten we op totaal: € 69,88
Zo zie je maar weer, hoe lastig het soms toch is om de hand op de knip te houden. En hoe duur sommige extra’s dan toch weer zijn.
Nu komt de dure decembermaand er weer aan. Toch maar weer even goed op blijven letten, ook in deze dure maand.

Hoe doe jij dat in december, let je voor je boodschappen dan ook goed op?