Blogspiratietag

Door Barbara van mamameteenblog werd ik getagd voor de Blogspiratie Tag. Dank je wel voor deze tag Barbara! En natuurlijk ook een bedankje naar Patricia van BlogQueen.nl. Zij is de bedenker van deze leuke tag.

Regels van de blogspiratie tag

  • Link naar deze blogpost van wie je de tag gekregen hebt. Leuk als je ook linkt naar Patricia van BlogQueen.nl
  • Gebruik als illustratie een afbeelding die je inspireert
  • Beantwoord alle vragen op jouw manier
  • Nomineer vijf andere bloggers en laat hen weten dat je ze genomineerd hebt.
  • De vragen

    1. Welke afbeelding heeft voor jouw met blogspiratie te maken?
    Dat kan niet anders dan een afbeelding met mijn kinderen erop zijn. De meeste van mijn blogs gaan over mij, de kinderen en wat we samen doen, of hoe we leven als gezin. De kinderen komen vaak op de eerste plaats. Dus vandaar een foto A en T.

    2. Volop inspiratie of loop je vaak tegen het zogenaamde writer’s- of bloggers block aan?
    Vol op inspiratie. Er staan ongeveer 15 concepten in wordpress. Die mogen allemaal nog verder uitgewerkt worden. En als ik daar niet leuks uit kan vinden, dan pak ik er vaak een leuke tag bij. Daar krijg ik vanzelf weer inspiratie van!

    3. Als de woorden even niet uit je vingers komen; hoe voel jij je dan?
    Ik heb daar weinig last van. Als ik even vast zit met een artikel pak ik er een ander artikel bij en ga daar schrijven. Ik schrijf ook vaak alles achter elkaar op. Daarna ga ik aan de slag met kopjes en verplaatsen van alinea’s, artikel soms in 2 verschillende verdelen etc. Hopelijk ga ik dat gevoel nooit mee maken.

    4. Hoe blijf je gefocust tijdens het uitwerken van een bericht?
    Eh niet? Ik laat me graag afleiden door alles om me heen. Als ik iets leuks aan het schrijven ben, dan zit ik er of zo in, dat ik niet afegeleid wordt, of wel en dan is het zo. Prima. Bericht komt dan later wel af….

    5. Welke brainstorm-techniek zorgt gegarandeerd voor blogspiratie?
    Iets doen wat totaal niet met bloggen te maken heeft. Maakt niet uit of dat de was, eendjes voeren of iets anders is. Telefoon is altijd binnen handbereik om een idee direct even op te schrijven.

    6. Helpt muziek je ook als je blogspiratie zoekt?
    Nee, eigenlijk niet. Ook nooit geprobeerd. Ik luister ook nooit zo goed naar muziek. ik gebruik het altijd als gezellige achtergrond ruis.

    7. Waar ontstaan de beste ideeën?
    Overal, als ik maar niet met bloggen bezig ben. Tijdens het vouwen van de was, het voeren van de eenden, of gewoon op de bank voor de tv.

    8. In welke inspirerende omgeving werk je graag?
    Als iedereen in huis in bed ligt. Met de laptop op schoot op de bank, of in bed met de telefoon. Dus gewoon in mijn eigen huis.

    9. Heb jij ook een ware ‘blogbijbel’ op je bureau staan voor als je het even niet weet?
    Nee, wel de hoop ze ooit te gaan lezen of kopen. Verder heb ik Facebook en twitter met andere bloggers die me vaak verder kunnen helpen.

    10. Welke bloggers inspireren jou?
    Linda van mamaliefde, mede door haar ben ik begonnen met dit blog. Ze schreef een artikel over beginnen met bloggen. Ik las al een tijdje en heel af en toe schreef ik ook nog wel, maar na het lezen van dit blog en het soortgelijke artikel van Linda van Love2bemama. Ben ik toch weer actief gaan bloggen. Nog steeds lees ik de blogs van deze dames met veel plezier!
    Daarnaast volg ik inmiddels heel veel andere mama’s met een blog, en elke mama inspireert me wel op haar eigen manier door de verhalen.

    11. Hoe zit het met andere bijzondere inspiratiebronnen?
    De kinderen! De grootste inspiratiebronnen voor mijn blog. Ons leven, wat we eten, de diy die we maken. De zaken rondom school en opvoeding. Genoeg inspiratie dus!

    12. En dan natuurlijk de grote vraag; welke vijf bloggers zal ik nomineren?

  • Hanneke van mijnlevenalshuisvrouw
  • Tamara van themommydiaries
  • Thea van Bampraat
  • Malou van MadebyMalou
  • Sanja van Serbolicious