Billendoekjes

Ik ben best wel merk trouw. Als ik eenmaal een product heb gevonden wat ik fijn vind, dat kijk ik ook vaak niet meer verder. Zo gebruikte ik bij de oudste Pampers als luier en als billendoekjes die van Zwitsal. Ook voor de geboorte van T zorgde ik dat die op voorraad waren, zodat we niet zouden misgrijpen als de baby geboren was.

Overstappen van billendoekjes

Maar nog in de kraamweek, zagen we een zeer goedkope aanbieding van billendoekjes. Van een huismerk. Ik kende dat huismerk goed, want het was het huismerk van onze eigen supermarkt. En ik koop vaak huismerk artikelen als ik die net zo lekker vind als het A-merk. Dus er ging een hele stapel andere billendoekjes mee in de boodschappenkar. Spannend, want zijn ze wel net zo fijn en net zo lekker als die van -in ons geval- Zwitsal? Maar aan de andere kant, het kostte bij elkaar € 5,-, dus als ze niet zouden bevallen, dan was er nog geen probleem en waren de Zwitsal doekjes zo weer gehaald. Maar dat was dus niet nodig.

Budgetdoekjes

En eigenlijk was het ook niet echt een verrassing, de billendoekjes bevielen goed. Ik miste in het begin de heerlijke geur van Zwitsal wel. Maar dat kon ik prima compenseren met allerlei andere producten voor huid en haar. En dus kochten we vanaf die dag eigenlijk helemaal geen “dure” billendoekjes meer.
En dat was een van de eerste besparingen die we doorvoerden hier in huis. Nog niet eens wetend dat we beiden in de WW zouden gaan belanden in de jaren die zouden volgen.

Gekregen billendoekjes

Nadat mijn favoriete supermarkt verandert werd in een Jumbo startte ik een nieuwe zoektocht, naar het beste billendoekje.
Ondertussen mocht ik ook heel blij zijn, met de komst van een nieuw neefje. En dat nieuwe neefje bracht ook voor mij een kleine verrassing mee. De billen van mijn neefjes vinden niet alle billendoekjes fijn. Dus de cadeautjes die de billen van mijn neefjes niet kunnen waarderen, werden doorgeschoven voor de billen van T. Dat vind ik natuurlijk helemaal niet vervelend. En als je op zoek bent naar de beste billendoekjes voor de billen van je eigen kind, kun je daar nu ook een klein beetje van mee profiteren. Mijn zoektocht naar het fijnste billendoekje, deel ik de komende tijd met jullie. Want door ze te proberen, krijg je het beste gevoel bij de billendoekjes. Dus ik probeer er een aantal voor je uit.
Ik start met de billendoekjes van de Action, Etos en de sensitive variant van Zwitsal. Ja deze mama wordt even heel blij van dat cadeau, dus die verpakking bewaren we nog heel even…..

Welk billendoekje is het fijnste?

Ik weet het nu dus nog niet, de doekjes van de Action, Etos en de sensitive variant van Zwitsal heb ik in huis. Oké die laatste is niet budget, maar ongetwijfeld erg fijn, en altijd goed voor de vergelijking. Want een budgetdoekje moet natuurlijk in kwaliteit niet achterblijven bij de andere doekjes.
Dus houd mijn blog in de gaten voor de vergelijking van de budget billendoekjes.

Welke billendoekjes vind jij fijn in gebruik en moet ik zeker in huis halen voor mijn test de komende maanden?