Accessoires voor Koningsdag

Accessoires maken je outfit voor Koningsdag helemaal af. Verschijnen in een Oranje T-shirt eventueel met een vlaggetje op je wang is wel het minste, maar wil je echt goed voor de dag komen, dan moet je ook wat leuke accessoires aanschaffen. En ook al duurt het nog heel even voordat het 27 april is, je kan ze maar beter in huis hebben. Een goede voorbereiding is het halve werk. En het mooiste van accessoires is, dat je ze ook ziet als het oranje T-shirt is verstopt onder een dik vest en daarover heen nog je dikke winterjas. Of je moet toevallig een Oranje winterjas hebben natuurlijk.

Budget

Vorig jaar sloegen wij onze slag bij de Action. Wat wij toen shopten, en lieten liggen maar wel op de foto zette, dat kun je lezen in het blog van vorig jaar: Accessoires Koningsdag. Je snapt wel als je dat blog hebt gelezen, dat wij dit jaar weer eens bij de Action op bezoek gingen om te kijken of de collectie Oranje artikelen weer net zo leuk was als vorig jaar.

En ja hoor, een deel van de collectie die wij vorig jaar zo leuk vonden, is er weer. De haarband, het hoedje en ook de tas die wij vorig jaar spotte lag nu ook weer in de schappen. Er waren meer mensen die dit een succes vonden, of zouden het dan toch left overs zijn…. Ik kan het me eigenlijk niet voorstellen…

Nieuwe collectie

Natuurlijk hebben wij ons dit jaar op de nieuwe collectie gericht. Die is ook weer ontzettend leuk. En we konden niet heel goed kiezen wat er nu met ons mee zou gaan naar huis. Helaas vind ik mijn huis niet groot genoeg om de complete collectie aan Oranje artikelen op te slaan, maar anders….
De leukste items hebben A en ik even voor je bekeken en op de foto gezet.

Haarbanden

Vorig jaar deelden we al een diadeem, met kroontjes. Dit jaar vonden we nog veel leukere exemplaren. De leukste 2 zijn deze. Een fantatische oranje gerbera op een rood, wit en blauwe diadeem. In het hart van de bloem nog een mooie steen.
En deze oranje diadeem met prachtige oranje strik met panterprint.

A is zelf helemaal fan van de hoofdbandjes. Ze hadden die in diverse modellen. Op de foto de favoriet van A. Een met oranje bloemetjes. Die heeft het winkelmandje dus in elk geval gehaald. Hij lag er ook met een rood, een wit en een blauwe bloem. Of wat dacht je van de gevlochten hoofdband in de kleuren rood, wit en blauw? Die haalde het niet niet… maar hij is toch leuk!

In het haar

Zin om meer te doen met het haar dan er een band in schuiven? Dan kun je ook helemaal los met speldjes, elastiekjes en ook met extensions in de kleuren rood, wit, blauw en oranje. Elastieken in alle soorten en maten, dus er past er altijd wel een bij jou. Ook een topper vonden wij het elastiek met de oranje roos erop.

Andere accessoires

Geen lange haren, of opzoek naar wat anders. Er lag ook een sjaaltje. Ook fijn als het een wat koudere dag is. En het hoedje is natuurlijk altijd helemaal goed.
Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de cowboyhoed of de Boa, maar die hebben we niet meer op de foto gezet….

En welke accessoires maken dit jaar jouw outfit compleet?