Page content

Shoplog

article content

Shoplog

Toch jammer dat die kinderen nooit eens stoppen met groeien! Al die leuke kleren van vorig jaar zijn nu alweer aan de krappe kant. En als dat met de eerste hete dagen ook nog eens de knoop van je enige fatsoenlijke korte broek afspringt dan móét je dus shoppen.

Daarom vandaag een shoplog met een 12-jarige. We bezochten onder andere de primark, de H&M, Bershka en de New Yorker.

shoplog2

vlnr broekje H&M, top NewYorker, tuinbroekje Primark, witte top Primark, lange rok  en witte top Primark, korte broekje, witte top Primark


shoplog

Roze rok, grijze top Primark, perzik jurkje NewYorker, Rokje en broek Mickey Mouse NewYorker, geel t-shirt Primark, zwarte korte broek H&M, zwarte top Primark, roze t-shirt tekst Music makes everything better Bershka

Zoals je hebt kunnen zien houdt ons meisje van lange rokken en korte broeken. Een beetje kleur en soms een beetje gek. De absolute favoriet is het korte broekje met Mickey Mouse en de drukke zwart/witte top met bloemen en afhangende schouders. Ik vond de tops wel opvallend kort, veel op navellengte. Nu kan mijn dame dat best hebben maar ik mij zo voorstellen dat niet iedereen zich daar prettig in voelt.

Comment Section

20 reacties op “Shoplog


Door kool-family op 10 juni 2017

Knappe items. Ha, de jeugd is helemaal gek toch van Primark he!
Door esther op 6 juni 2017

Wat een stoere meid heb je! Leuke eigen smaak! 🙂


Door Hanneke op 7 juni 2017

Zeker leuk, maar niet altijd makkelijk ?


Door EsterDepret.be op 6 juni 2017

die roze rok is suuuuuper mooi en fantastisch gecombineerd met de grijze tshirt.
Hebben ze die rok ook in volwassen maat? haha 😀
Door Hanneke op 6 juni 2017

De tuinbroek is inderdaad weer helemaal terug, ook in de lange variant maar die was er niet in haar maat anders had ze die waarschijnlijk ook wel gewild.


Door Firmamama.nl op 6 juni 2017

Heerlijk geshopt! Zou zo de keuze van mijn tien jarige kunnen zijn. Primark en H&M is helemaal geweldig voor die jonge meiden.


Door Hanneke op 6 juni 2017

En betaalbaar dus daarom vind deze mama het ook fijn.


Door Rosita op 6 juni 2017

Leuk! Ik kom nooit bij de Primark en New Yorker. Gewoon omdat ik niet achter hun ideeën sta. Ik kom wel bij H&M, maar meestal koop ik het gewoon online. Winkelen met mijn 10 jarige zoon met autisme is geen pretje.


Door Hanneke op 6 juni 2017

Er zijn zeker motieven om daar niet te winkelen maar het is heel moeilijk om voor een 12-jarig meisje modebewust te winkelen binnen een milieu etc denkwijze die mijn portemonnee ook nog leuk vind. Wauw dat is een ingewikkelde zin geworden.

Winkelen met een kind met autisme lijkt mij voor beide partijen inderdaad geen leuke ervaring.


Door Rosita op 6 juni 2017

Dat is waar inderdaad, dat lijkt me ook best lastig.


Door saarvandegaer op 6 juni 2017

Ik ben zelf geen echte fan van Primark, maar ik snap wel met een snel groeiende tiener dat je daar ook een deel koopt. Het zien er leuke outfits uit.


Door Hanneke op 6 juni 2017

Er zijn zeker verschillende redenen te noemen om daar niet te winkelen maar mijn portemonnee vind het er wel leuk.


Door Anne op 6 juni 2017

Wat heb je leuke items geshopt voor deze knappe 12-jarige!Door Rob Alberts op 6 juni 2017

Ik herinner mij de eerste lange broek die ik zelf mocht gaan kopen …

Volwassen groet,


Door Hanneke op 6 juni 2017

Sommige dingen vergeten we nooit meer.

Plaats een reactie


*


CommentLuv badge

Phoenix WebsitePhoenix Website